Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 17.09.2018., 08:27   #36197
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Vec 4-5 godina zivim bez umjetno dobivenih zacina tipa vegeta (obicna, twist, za krumpir i sl), fantovi, pa cak i kupovna crvena paprika. Mislio sam da ce mi sva klopa poceti biti losa, jer ipak navika je navika. Poceo sam tako jer cura ima zgaravicnih problema sa xy dodataka jelima pa sam se prilagodio njoj da ne moram(o) kuhati 2 odvojena jela.

Iz glave receno, mislim da doma imamo samo himalajsku i cvijetnu sol, neki papar, razno lisce sto nase sto (s)kupljeno (lovor, ruzmarin, origano, bosiljak, lavanda), maslinovo i bucino ulje i to je to. I tabasco (posipam se pepelom ). Neobavezan dodatak uz piletinu u tavi mi je limunov sok i to mi je masu bolje od vegete. Jbga kada dodje do rostilja onda su tu senf i ekipa jer bez toga je sve nekako mrsavo.

Jednom smo bili u Loznatima na Cresu, isao jesti janjetinu, a cura uzela cini mi se njoke s lavandom. Dodje pjat na stol, njoki, maslinovo ulje i lavanda, a preko svega prosut prstohvat VEGETE. Ono kad je zacin visak.

On topic: ovaj vikend stresli kornatsku hamu u soli i odlezane/upacane steakove sa rostilja. Nemam fotke, imao sam mastne prste