Citiraj:
Autor dean225
Čudo jedno Drug koliko si ti optimističan. Da mi je malo tvoga optimizma u životu.
|
Prijatelju vidi, pazi, gledaj, slušaj...

da nisam takav, nebi mi baš bilo ugodno u životu kao što mi je sada, da sam mnoge prilike koje su imale minimalne šanse rekao kako neki sad vele za Vettela

"A nema šanse jer eto mogućnost je jako jako mala, sigurno je netko drugi u boljoj poziciji". Da, bilo je padova, razočarenja u ljude i sve, ali... na kraju se uspjelo u mnogo stvari, bez politike, veza, vezica, kumstava i poznanstava
Zato borba do kraja i optimizam je jedini cilj za uspjeh. U glavi je sve. It ain't over until the fat lady sings
Citiraj:
.Ali sve stoji što si rekao. Moglo bi se tu i tamo nešto pokvariti kod srebrnih ili crvenih.
Dobro govoriš.Osvojiti 113 od mogućih 150 bodova je stvarno odlično ali Ham je ove godine bolji nego ikada.
|
Sad ću izbaciti skroz emocije i zejebanciju, biti ću potpuno iskren i bez smajlića.
To je. U sezonu je ušao nekako mlitavo, ali nakon Austrije, u 11 godina ga nisam vidio sa većom motivacijom. Jasno je da Vettel jako jako teško može do naslova nadigravanjem sa Hamiltonom. Preostaje nada u mehaničke kvarove i kakve sudare. Dolaze brze staze gdje čak i neka startanja iz boksa ili sa začelja za Mercedes (ili Ferrari) ne igraju neku ulogu.
Citiraj:
I sam Vettel kaže da je strašno pogriješio u njemačkoj i da će ga to koštati prvenstva. Ali šta je tu je. Nema nazad.
|
Sad je teško pinpointat gdje je točno otišlo krivo. Po meni, on je u prve 4 utrke imao idealnu poziciju za 4 od 4, 100 bodova pa bi i Lujo bio nervozniji. Mečka je kukala oko guma i praktički na samom početku su bili skoro u rasulu, pogotovo nakon Australije i Bahraina gdje Bottara nije uspio overtake napraviti Vettelu koji se vozio na platnu.
Kina i promašena taktika (OK, i nesretni sudar sa Maxom), Azerbejdžan i nestrpljenje i u toj situaciji je dozvolio Hamiltonu da ode u vodstvo, a imao je pobjedu više. U Kanadi je sve dobro napravio, poveo u prvenstvu i onda sve usro u Francuskoj gdje je opet bio nestrpljiv, zapeo za Bottaru i vratio bodovnu razliku natrag.
U Austriji nije iskoristio odustajanje obje Mečke jer je bio tek 3, iza Kimija i Maxa.
Tako da sam mišljenja da Njemačka nebi ništa značila da je u Kini, Azerbejdžanu i Austriji bilo drugačije, tj samo onako kako bi rutiner i čovjek s toliko utrka, pobjeda i naslova trebao odvoziti.
Psihološki mi je čudan, izgledao je jučer nakon Qualy i danas nakon utrke kao da se predao. OK, možda je malo razočaran i zbunjen jer su na svim FP-ovima ubijali Mečke i onda Lujo iz bunara izvuče za 0,6s bolji krug. Počeo je voziti toplo-hladno i na parove razbrojz'. Osobno sam mislio da mu se nakon Spa vratilo samopouzdanje i vjerovao sam da će u Monzi zasjati ali onako... na kraju, usro i Monzu, a imao je upper hand, samo da je bio strpljiv pola kruga.
Znam, lako je sad pametovati. Njemu je najgore sada, zna i on to sve "could have, should have". Čak ni to nebi bilo sve strašno, da ovaj manijak Lujo ne vozi svoje najbolje utrke u svojoj 11. sezoni u F1. To je najbolesnije od svega.
A što se Hamiltona tiče, on kao da je popizdio. U Austriji su ga sjebali u boksu sa onim VSC-om što ga nisu zvali u boks pa su ga svi undercutali, a onda su odvrnuli motor u utrci i bolid je riknuo. Par dana kasnije, domaća utrka i Kimi ga izvrtio, i još su ga svi izjebali da je bahata pizda što je pobjegao od novinara. I od tada 1-1-2-1-1. Protiv takve motivacije, moraš bit luđi. A Vettelova psiha nažalost svih nas i pratitelja F1 je na dnu kace.