View Single Post
Staro 16.09.2018., 20:52   #1103
Matijac
Premium
Moj komp

Matijac's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Kada samo surfam, gledam seriju itd. ventilatori uopće ne rade, tada je potpuno tih i ne grije se. Witcher 3 radi sve na ultra, nakon gejmanja od 2h max temp. procesora je bila 75°C, a grafičke 69°C, nije mi rušilo brzinu procesora, ali se tada i dosta čuju ventilatori (valjda rade na max.) Meni osobno ne smeta toliko, zvučnik je dosta ok da pokrije buku ventilatora kada igram. Brzina interneta preko wifi-a je ista kao i preko kabla. Imam optiku 200/100mbps, speedtest pokazuje 246/125mbps i preko kabla i preko wifia.

Za sada sam super zadovoljan. Fingerprint scanner mi je fora, ne skužim razliku između ovog na laptopu i na mobu (P20pro), jako brzo prepozna i otvori windowse. Boot mi je brz. Baterija je ok, mada mi je gotovo stalno spojen preko kabla. Kada spojim kabel najprije napuni bateriju do kraja i tada više ne puni nego ide preko kabla (na starom laptopu mi je stalno punilo bateriju). Vjerojatno će ovako duže trajati baterija. Uglavnom to mi nije toliko bitno.

Ugradio sam još 1 SSD od 480GB za storage i stvarno mi je odlično kako je tih kada ne gejmam, do sad su mi se stalno čuli ventilatori, a i HDD na starom laptopu, a ovaj potpuno tih.

Touchpad mi je vrlo dobar. Geste rade dobro, osjetljivost mi nije bila na početku dobra no to sam promjenio u settingsima windowsa i sada je ok. Klik radi na cijeloj polovici touchpada no dolje ga bolje prepozna kada se klikne (potrebna je manja sila za klik dolje nego gore). Tipkovnica je lijepo osvjetljena, inače nebi vidio po mraku tipke. Hod je nešto kraći kako sam spomenuo ranije, ali brzo sam se naviknuo. Ovaj moj je sa US layoutom, nemam dijakritičke znakove, no to mi isto nije uopće bitno.

Konstukcija je odlična, cijeli je čvrst, tipkovnica nema ni malo fleksije kada se pritisne. Hinge je dobar, može se otvoriti sa jednom rukom, jedino je bolje otvarati po sredini ekrana pošto hinge nije cijelim spojem sa ekranom nego jedno 15cm po sredini pa ima nešto fleksije ekrana ako se otvara po rubovima.

Ekran je meni ok, ne bavim se nikakvim dizajnom da bi mi smetalo, meni su boje dosta solidne mada ima slabiju RBG pokrivenost.

Ne znam, to je to kaj mi pada na pamet sada. Ako te još kaj zanima pitaj.

Matijac je offline   Reply With Quote