Tema: Pozdrav
View Single Post
Staro 13.02.2003., 08:27   #16
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Ne kužim zašto se diže tolika frka oko te slike.

Niti mi je jasno zašto su ekspertovci navalili na njega da promijeni jer je već tu 2 mjeseca. Baš me zanima koji se to žalio na to. Slika sigurno ne odražava mišljenje čovjeka koji je postavlja. Opet su se pojavile udruge travojedaca i tu prosipaju demagogiju.

Isto mi tako nije jasno zašto je ovaj ne skine. Radi se o banalnoj sličici. Ja bi svoju bez problema zamijenio da mi to dopuste. Ima još toga što bi rado stavio, a možda bi one vjernije dočaravaje mene.

Kada se već ovdje pojavila inicijativa za spas mačaka, bilo bi poželjno da je i Goran skine jer je u seriji koju on promovira pogrdno izražen lik mačka. Nedo Bog da netko postavi Alfa. Zna se što taj radi sa mačkama.

Ja se zalažem da se skinu sve slike sa AMD logom jer ja koristim Intel. Imam i jedan AMD pa niti Intel nije poželjan. ATI sigurno ne dolazi u obzir jer koristim nVidiju. Gle, imam i ATI. nVidia dole. Greg ima kostura i stalno vrši atak na noj integritet. Šalje mi pruku da će me usmrtiti. Zmajček obavezno da skine ono čudovište jer imam noćne more. Cijeli život se treniram kao vitez i ova je slika uvredljiva za mene jer sam cijeli ekran ispikao sa komljem da ga ubijem. MadBoy je imao onog hopsajućeg čovječuljka koji me podsjeća na igrice sa Commodorea i nužno je postrebno da ga ubijem ali mi stalno bježi. Ozrenova slika me podsjeća na nastavnika povijesti. Ne treba objašnjavati koliko sam time frustriran.

Možda bi bilo fino da se skinu sve slike. Samo nebo zna tko će sa bilo kojom biti uvrijeđen.

Travojedcima poručujem da pogledaju knjige iz biologije iz osnovne škole. Tamo se lijepo vidi kolika je dužina crijeva pojedinih životinja. Da je čovjek napravljen da jede travu, imao bi crijeva jednako duga kao ovca ili 3 želuca za preživanje. Ja preferiram grah i rebrica. Nemoj da mi netko stavi slikicu za spas životinja. Odmah se idem žaliti.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote