Tema: PayPal
View Single Post
Staro 16.09.2018., 19:59   #3011
darkydark
N0teb00k n00b
Moj komp

darkydark's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Dupla konverzija je u 99% slučajeva do kartične kuće i banke, ne do PP.

PP ima opciju da tvoja banka, odnosno kartična kuća, radi konverziju. Raspitati se koju devizu koristi kartica za last mile transakciju. U slučaju vise electron, bez obzira dal' imam funte ili dolare viša mi tu radi uvijek konverziju u euro i onda u valutu koju traži seller. Zašto ja na tom deviznim mogu imati funte i dolare pa pušiti duplu konverziju nije briga PP, a niti ne treba biti.

Ja sam taj koji koristi devizni račun i karticu u svojoj banci i na meni je obrazovati se oko načina na koji usluge koje koristim funkcioniraju.

Opet ima više banaka pa možeš birati onu čije usluge ti odgovaraju.

PP nije obvezan, na velikoj većini stranica možeš kupovati direktno sa vlastitom karticom. Bez obzira što oni tvrde da žele pomoći svijetu, riješiti se gladi i siromaštva te da je važnija unutarnja od vanjske ljepote na kraju dana oni su korporacija i ovdje su zbog profita, ako ti njihove usluge ne odgovaraju slobodno odeš u svoju banku i tražiš storno transakcije kad ti idući put ne isporuče origigi iPhone kabel za 0.99$ sa free shippingom.

Vezano uz varanje milijuna ljudi, većina ljudi su nedovoljno informirani i bezvoljni pošteno se raspitati o uslugama koje koriste i na kraju dana do većine problema nije niti trebalo doći.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

i7 11850H, 32GB, 17.3” FHD, RTX A3000
1TB A2000, 2TB KC3000
Linđa

i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
darkydark je offline   Reply With Quote