Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 15.09.2018., 21:34   #36184
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Kao prvo pohvala za ramen. Nisam ga još spravljao ali rado koristim wok za ostale "čajnizarije"
No, ja bih probal s mesom otkoštenog zabatka. Znam da mu nešto više treba kuhanja ali okus je ipak bolji od ponekad bezličnog i drvenog bijelog mesa.
Želučeke mnogo volem ali samo kad su odrađeni u ekspresu i mekani.

Zato je danas na rasporedu sv. jetrica na venecijanski i pire krumpir.
e pa baš me taj višak bijelog mesa natjerao da idem raditi jer sam ga morao potrošiti, ali da, otkošteni karabatak je najbolje što pile može dat. period.

imam cake za bijelo meso da ostane super sočno, a caka je NEMOJ GA PEČ DESET GODINA

tanki file (5mm recimo) sa svake strane po minutu na malo jačoj vatri, začinjavati u tavi dok se peče i dženja-bok, ostaviti da malo odstoji prije klope, taman za neki brzi umak i bijelo meso ko metak fino.

nego...

DSC_1926

- zadnja buksa ramena, vidi kak je lepo ispala kanta zašodrana svježim povrćem sa placa... malo ljubičaste i crvene paprike, cherry paradajz i mladi luk, kasnije izabela (najjače grožđe koje postoji)

DSC_1925

- sutra će krumpirska dobiti prijatelje u nekom obliku sa vrganjima, još ne znam kakve, ali bit će

DSC_1927

- najjača salata koju je ljudska ruka ikada proizvela, naravno ne moram ti objašnjavat kaje to
syss je offline   Reply With Quote