View Single Post
Staro 15.09.2018., 18:41   #1085
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Da, Unreal GOLD bude radio pod Direct 3D. U svakom slučaju bilo bi zanimljivo vidjeti Unreal pod i740 grafikom, i kako bi se ponašao...

Bilo bi zanimljivo vidjeti, ali ne bi bilo ugodno igrati

i740 je bila moja prva kartica, na moćnom Celeronu 333A. Sjećam se da sam Unreal igrao u softverskom modu. Taj i740 na početku nije uopće imao drivere za OpenGL, sjećam se da sam instaliravao nekakve miniGL drivere sa HACK CD-a i sl. ali nekako mi je to sve u magli

Koliko se sjećam, u to rano vrijeme Unreala je jedino 3dfx imao smisla zbog Glide-a naravno. Na početku je bio jedino software renderer ili glide. Kasnije kad su dodali druge API-e Riva TNT se jako mučila sa Unrealom a bila je bitno jača od Rive 128 koja je ugrubo tu negdje sa i740.

Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
Bio sam baja u selu sa Slot1 Celeronom, 64MB SD RAMa i Direct3D grafom sa 8MB VRAMa I ogromnim HDDom od 6,4GB

Sjećam se dečka koji mi je sve došao instalirati kad sam dobio prvi komp, unutra je bio Quantumov Fireball hdd od 4,3 GB. Kaže on, kad je disk ovako ogroman, treba ga particionirati obavezno. Nije da sam znao što to zapravo znači

Zadnje izmijenjeno od: Exy. 15.09.2018. u 18:47.
Exy je offline   Reply With Quote