Danas mi se desila situacija da sam se sjetio ove teme.
Naručio sam preko Links webshop
stolicu Arozzi Enzo. Išao sam je danas pokupiti, i platio sam je karticom i uzeo R1.
Dođem doma, otvorim i na rukohvatu vidim bijele "fleke" kao od znoja, i da je naslonjač malo naboran. Usput vidim i jedan plavi konac (a cijela stolica crna+narančasta). Ništa, idem sklapati, makar mi se čini kao da ju je netko koristio. Kada sam išao zavidati jedan rukohvat (ima 4 vide, 2 za donji dio podloge, 2 za leđnu poleđinu) i skužim da jedan navoj ima nekih problema i ne mogu zavidati kako treba. Zavidam 2-3 kruga i pukne vida?!
Maknem rukohvat, sa kombinirkom okrenem vidu u su protnom smjeru da je izvučem. Probam drugu vidu bez rukohvata i odmah i ona pukne, i vidim kako se skrivila. Navoj je tvornički iskrivljen.
Odnesem nazad u Links, prodavači su mi dobri i izlaze u susret, ali Links kaže da se
MORA poslati nazad u
ZG i da će mi se oni javiti onda.
Lijepo sam rekao da ili neka mi vrate novac pa da ću naručiti
ISTU stolicu opet, ili da mi jednostavno pošalju drugu stolicu. Stari mi ima takvu stolicu i dobra je, pa mislio opet.
Mislim im dati rok do srijede da mi se jave što, ako ne, ja mogu nazvati i zatražiti da mi odmah isplate nazad novac?
Pustio sam im vidu da vide kako stoji, evo slika