View Single Post
Staro 14.09.2018., 12:40   #35
Lak
Premium

Lak's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor IvaKele Pregled postova
Da li netko zna, Pionirove nove Zgrade u Lovincevicevoj, da li su okruzene Romima, i kolika je buka iz raznih skladista koja su tamo? Da li bi kupili stan tamo da ste u prilici?

Hvala!!!
Lokacija zgrade koja se trenutno gradi, južno gleda u hladnjaču, je po mojem mišljenju najgori izbor...konstantna buka hladnjače (ne mislim samo na kamione, nego više na kompresore za hlađenje ili šta već zujavo), a i zapadno od nje je postrojenje koje dimi kroz cijevi i buči naravno.
Dakle uz buku, pogled kroz prozor je živi očaj i depresija.

Od tih ukupno 5 Pionir zgrada nabacanih na tu parcelu, ja bi jedino razmišljao o prvoj izgrađenoj zgradi sjeverozapadno i da stan gleda na zapad, naravno to je davno useljeno, ali čekao bi oglas da netko prodaje...

Nipošto nebi niti pod prisilom razmišljao o stanu u zgradi koja će gledati na tu hladnjaču.

Inače u tom dijelu kvarta cigića baš i nema, oni su više stacionirani sjevernije od zgrade. Ima odmah istočno od Pionir parcele hrpa kučica, ali tamo prevladavaju "bijelci".
Ali i da ih ima, osim što nisu oku ugodni, bezazleni su danas, osim evo, kad počnu vaditi kalaše, ali to je izgleda problem Vukomerca, za sad.

Poznajem osobu koja je kupila stan u prvoj izgrađenoj zgradi, do one jake zime nije trebala paliti grijanje, izolacija je kamena vuna, tako da je s te strane barem u korak s vremenom taj Pionir, ali tu naravno ovisi i pozicija stana, njezin je okružen drugim stanovima. Imam i frenda koji živi u Pionir zgradi u Španskom, on uopće ne pali grijanje, isto je u sendviču stanova.
Kod njegovog stana sam primijetio da je završna obrada tako tako, ali to s vremenom je sve moguće solo riješiti...žbuka na zidovima kod bušenja za npr. karnišu fest otpada pa treba pokrpati, štokovi sobnih vrata nisu najbolje sjeli, pločice u hodniku su socijala, no lako zamjenjivo, i takve stvari...
Znam taj kvart kao svoj džep, pa ako te još nešto zanima, pitaj.

Zadnje izmijenjeno od: Lak. 14.09.2018. u 13:04.
Lak je offline   Reply With Quote