View Single Post
Staro 13.09.2018., 23:14   #515
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
To ti je jalov posao. Mogao si koristiti brzosusece ljepilo za ravnanje poda da si skratis vrijeme.
Ovak ce ti se ljepilo stegnuti i uvuci i napraviti potisak na plocice. Drzat ce to, ali na duze staze nije pametno. I sve zbog jednog dana ili par sto kuna vise.

Vau... pa ti si magistar gradnje i financija u jednom a ?

Ajd moze kritika, pljuvanje itd... a makar da je sa bilo kakvim argumentima, zeleni bi rekli odrzivim
Do sada sam potrosio 175 kilograma ljepila za plocice i jos mislim da ce otici oko 75 a mozda i 100 jer valja 3 stepenice obuci u plocice.

Samo 10 kila brzosuseceg ljepila je 100kn x 2/3 ukupnog utroska ovoga ljepila ( jer zadnji sloj kada je ravno opet moze biti obicno ljepilo
radi ustede ) je ravno ni manje niti vise nego 1833kn da bi pod bio ravan. to je tebi par sto kuna ?!? Pa i nivelir masa je bila jeftinija kada sam racunao...

Ovo obicno ljepilo ce me izaci ukupno do 300kn jer je jeftinjara...

E sad, odrzivivi razvoj velis, duge staze ? Nije pametno u kojem smislu ?
Definiraj duge staze u godinama ? A sta se moze desit ? Oce ljepilo ispod ( zivi beton kad se osusi ) nestati i pretvoriti se u prah ?

Puknit ce plocica mozda jednom, nekad ? Pa sta... poljepim drugu, nije da se zid srusio u kuci.
Mene ce izdrzati os tezinski os po godinama a djeca neka mudruju sta ce i kako ce kada krepam.