Citiraj:
Autor Drug Brko
Tko kaže da se ne smije kritizirati? Ja ti savjetujem da malo staneš sa svakodnevnim ponavljanjem jedno te iste priče. Kritika stoji, ali da se reciklira ista priča iz dana u dan... hoće li to promjeniti išta? Ili ćeš samo navući bespotreban flame na sebe kao i bezbroj puta ranije za koji opet nećeš ti biti kriv nego netko drugi kad izgubiš živce?
Jel im to sve skupa nosi lovu? Nosi. Hoće li se i dalje prodavati ko vruće kifle? Oće. Boli li Apple kurac za ovu našu vukojebinu plus vas u dijaspori? Boli. I, sad ćemo svaki dan vikati onima koji su mogu i žele priušiti to da su jeleni. Vjeruj mi, kad se to promjeni, Apple će reagirati i promjeniti "guljenje" korisnika i "višegodišnje recikliranje" izgleda/specifikacija.
Sve jasno, ljut si, ali gle, ima ljudi ovdje koji će to kupiti i koji se tome vesele. Ako ti nećeš, ne znači da ih imaš pravo nazivati jelenima. Samo to.
|
dobro, necu vise.
Ajde onda tamo u recimo BF5 temu malo napravi reda isto onda. Jer se tamo ponavlja stalno ista prica vec godinama.
on topic, moram priznati da imaju dvije stvari koje su napokon implementirali (sad necu o tome koliko je bilo blesavo da nije do sada postojalo) a koje su me odbijale od iphonea.
a to su:
-stereo snimanje pri video snimkama. Masala. Otkrili ameriku. I sad je to najbolje stereo snimanje ikada.

Cudi me da nisu izmislili nekakav naziv tipa Two dimensional atmospheric recording

best ever on a smartphone device :P
-grupirane notifikacije no ovo je zapravo software update.
-i nebitno sad jel to apple ili neko drugi, ali na 6.1" staviti prakticki 720p ekran je zaista losa sala.
ono sto me zanima jel ima a nisam pohvatao, je RAW snimanje fotki?