Citiraj:
Autor Gabre
cek, smije se hvaliti, a ne smije kritika napisati? Daj odi onda cijelom netu objasni zasto kritiziraju nove modele. Ili par postova prije mene je netko komentirao cijenu.
ja jos cekam dan kada ce me apple privuci natrag u svoje redove jer sam bio dugogodisnji korisnik.
|
Tko kaže da se ne smije kritizirati? Ja ti
savjetujem da malo staneš sa svakodnevnim ponavljanjem jedno te iste priče. Kritika stoji, ali da se reciklira ista priča iz dana u dan... hoće li to promjeniti išta? Ili ćeš samo navući bespotreban flame na sebe kao i bezbroj puta ranije za koji opet nećeš ti biti kriv nego netko drugi kad izgubiš živce?
Jel im to sve skupa nosi lovu? Nosi. Hoće li se i dalje prodavati ko vruće kifle? Oće. Boli li Apple kurac za ovu našu vukojebinu plus vas u dijaspori? Boli. I, sad ćemo svaki dan vikati onima koji su mogu i žele priušiti to da su jeleni. Vjeruj mi, kad se to promjeni, Apple će reagirati i promjeniti "guljenje" korisnika i "višegodišnje recikliranje" izgleda/specifikacija.
Sve jasno, ljut si, ali gle, ima ljudi ovdje koji će to kupiti i koji se tome vesele. Ako ti nećeš, ne znači da ih imaš pravo nazivati jelenima. Samo to.