View Single Post
Staro 12.09.2018., 23:57   #502
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Netko je napisa da ga je stid kako je nesto prije izgledalo, nema stida u mene

Uostalom hebes slike kak sad izgleda nesto ljepo, valja vidjet kak je izgledalo prije !! To je zanimljivo...

Uglavnom:

Ljetna kuhinja iliti nusprostorija do kuce.
Dolje nesto ne znam ni sam tocno sta, izgleda da je to stavljeno kada su se i Prtizani osnivali.
Na tome bile neke plasticne ultra tanke plocice ljepljene meni izgleda kao terom ?!?
Na svemu tome bila spreploca 18mm + linoleum.

Baba nije vise medju zivima i pojma nemamo tko i kada je to postavio itd... ajd sreca u nesreci da je to 2/3 prostorije, oko 10 kvadrata,
drugih cca 6 kvadrata do toga desno je uredno izbetonirano - naravno 1cm nize od one plocice sa brojem 1.

Plocica 1 je doslovce skoro na toj kamenoj kocki, ima ljepila ispod max 5mm ako i toliko.
Plocica pod brojem 2 je na 3,5cm ljepila Isusati... tek se zagrijao i ostao bez 3 vrece ljepila, sutra idem kupit jos 4 za prvu ruku...

Masa za niveliranje nije dolazila u obzir jerbo bi je trebo pa tak oko 2000kn, na pragu imam jedva 2cm tak da odustao sam i od postavljanja glazure
jer je radi praga ne mogu podic vislje od 2cm a i tamo gdje je plocica 1 ako dignem 3cm glazuru ide sve zajedno preko praga 2cm Đizus, ovak sta nikad ljepio nisam... al bas me sad zanima kako ce ispasti na kraju