View Single Post
Staro 12.09.2018., 13:56   #3722
lord051
Premium

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor lord051 Pregled postova
eto... tko mi kriv kad sam unaprijed rekao da ce sve bit OK... neda mi dodat email account, pita me koji account, ja odaberem google, pita account i lozinku, ja ukucami jedno i drugo (TOCNO) i on me samo vrati u izbornik gdje biram koji account (dali yahoo, google, excanhge... ) probao vec 10 puta, restartao uredjaj... eto, bez ikakve greske ili obavjesti... ma bas ono za
uglavnom, i dalje iam problem s kontaktima, ne mogu (ne znam) ih importirat u novi Iphone...

Problem je u tome sta nikako ne mogu dodati GMAIL racun na taj uredjaj, zasto se to desava ne znam, jednostavno nakon sta ukucam lozinku za moj gmail account vrati me u prethodni izbornik gdje biram na kojem serveru imam email, i tako u krug.

Meni dodje mail da verificiram da sam ja pokusao dodati taj racun u telefon, ja verificiram ali apsolutno nista e nakon toga ne desava...

Sta se maila tice rijesio sam problem jer sam instalirao GMAIL aplikaciju, i to rijesenje mi je sasvim OK. Aliiiii kontaktei se na taj nacin naravno nisu synacali...

Koja jos ima mogucnost? da exportiram te kontakte (sa gmaila)u neki format pa ih iportiram (u iphon) ?

lord051 je offline   Reply With Quote