View Single Post
Staro 12.09.2018., 13:18   #25
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
- zašto je toliki problem skočiti / selektirati drugi folder kada budeš tražio nešto staro ?
zato sto ne radim ja na tom racunalu nego dvije druge osobe a uskoro i treca pa da im bude lakse za snalazenje

uglavnom ovako,

kad na racunalu otkud sam izvukao inbox idem na import da mi da ucitam mbox, kada idem na svom "testnom" ucitati javlja "impossible to import in this folder (imap or newsgroup type)..kako da to promjenim?

takoder velicina mbox file-a je 1gb, a kad rascjepkam kako sam prvi put krenuo uvesti u sent dobijem nakon 1180 mailova da je mailbox pun..mislim nejasno mi je kako na racunalu otkud sam uzeo moze stati vise a meni na ovom "testnom" ne

btw testni je zato na njemu nema nista a novi disk jos nije dosao pa gledam da imam sve spremno kada dode

edit: kad probam exportat sa svom testnog javlja mi "warning, you are exporting a local copy of imap"...zasto je to tako komplicirano

edit: na drugim racunalima su pop posluzitelji a kod mene imap...idem probati to promjeniti pa cu vidjeti opet oce htjet uvesti

edit: rijesio sam tako da sam exportao inbox i sent iz kompa koji ima stare mailove i koji se trenutno koristi za slanje novih, iz starog koji je ostao bez inboxa sam exportao samo sent u pojedinacne file-ove te sam onda samo stavio mbox file-ove u direktorij (i preimenovao ih na engelski jer je ovaj thunderbird na englesom a stari bio na hrvatskom), otvorio thunderbird i ucitalo se sve osim ovih pojedinacnih te sam onda njih importao kao "import messages" i sad imam sve na jednom mjestu

Zadnje izmijenjeno od: vacs. 12.09.2018. u 14:22.
vacs je offline   Reply With Quote