View Single Post
Staro 12.09.2018., 10:48   #23
Elven
Premium
Moj komp
 
Elven's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,217
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Točnije - 5 radnih dana, a to nije puno.
Na temelju zdravog razuma pošto kaže da se radi o jednoj većoj trgovini, a to što ti širiš teorije zavjere o nekakvom kreditiranju tog trgovca i da su njegovi zaposlenici zajedno s upravom umješani u spletke s parama - to je tvoja bujna mašta.
Malo manje David Icke literature.

Genijalan humor, vrh si.
Molim te daj mi svoju adresu i ime, znam ljudi koji samo čekaju takve kao ti, da kad im se uzmu njihovi teško zarađeni novci će u svojoj glavi smisliti 100 isprika zašto nije istina da ih se zavlači.

I nisi baš pametan, to sam znao prije, ali sad znam sigurno. I trol si pa ti je ovo moja zadnja poruka.

Imam i argumente. Buniš se kao da ja ne čitam, ti nisi moj prvi post ni pročitao (znači trol si) ili si ga pročitao, ali nisi s razumjevanjem (nisi pametan).

Ja od početka tvrdim da njemu laptop nije nikada ni poslan, jer ga nisu imali na lageru, a čovjek im je vjerojatno rekao "meni to treba, pa ako mi ne možete sutra poslati, molim vas vratite mi novce".. a kako oni nisu htjeli vratiti novce, odlučili su ga zavlačiti (ergo "teorija zavjere" o kreditiranju).

Stvarno zaplet dostojan jednog holivudskog filma, ali ne prije nego što se napiše grandiozna priča u stilu Davida Ickea ili Davida Browna. Tu čast ću prepustiti tebi jer očito ti o tome znaš puno više od mene.

Aj bok i čuvaj most i dalje.
Elven je offline