View Single Post
Staro 12.09.2018., 10:22   #13
Elven
Premium
Moj komp
 
Elven's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,203
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Fino telefon u ruke, zoveš trgovinu, tražiš voditelja, objasniš situaciju i sve će se riješiti, očito je običan nesporazum u pitanju ili je paket preuzo Oversease koji trenutno ne zna gdje mu je pola paketa.
Molim te objasni nam na fini način onda zašto već 14 dana oni njemu "nemogu" dati tracking number pošiljke?

Moj mali mozak meni kaže da kada bi problem bio u Overseasu ili nekom drugom dostavljaču, da bi se dućan drage volje ogradio na način da da kupcu taj tracking number, kao što ga ja dobijem i od kineskim, američkih, engleskih, pa čak i hrvatskih dućana, čim naručim nešto, a ne da ga moram moljakati.

Sad se opet javlja taj moj glupi mali mozak i kaže da je ovdje najvjerojatnije došlo do "nesporazuma" u smislu da gospodin koji je kupio ovaj laptop nije razumio da će on morati kreditirati navedenu tvrtku svojim novcem, na način da kupi uređaj, kojeg je morao vratit, a zamjenski mu se nikada ne pošalje...

Možemo to sad zamotati kako hoćemo, ali činjenica je da njegov novac stoji na njihovom računu, a oni proizvod nisu nikada poslali. To ima svoje nazive u krivičnom pravu i sama činjenica da se to do sada nije rješilo na fini način, sa raznim voditeljima već, dovodi do saznanja da navedena tvrtka, njeni radnici, uključujući i voditelja to rade namjerno.

Jer ako ti misliš da voditelj nije upoznat sa ovim slučajem, molim te daj mi svoj email, javiti će ti se jedan jako bogati nigerijski princ.
Elven je offline