Citiraj:
Autor Drug Brko
Nego, jel netko naručio Pocophone i da mu je u dolasku?
Sent from Usreo Mobara
|
Naručen u Uziju trebao bi doći do petka-ponedjeljka.
Ove usporedbe Poca sa S8 su meni smješne jer osobno ne bi nikada više kupio Samsunga nakon što sam imao S2 i S3 najviše zbog njegovog software (bloatware-a), baterije i "premium" cijene.
Kupci koji razmatraju kupovinu Samsunga neće nikada kupiti Xiaomi jer oni kupuju marku tj. "ime", nešto kao i kod Iphone-a.
Oni koji dođu do toga da više ne žele plaćati preko 3000 kn mobitel jer misle da ih netko zafrkava i mogu žrtvovati par "sitnica" (malo slabija kamera, NFC, Netflix gluparije i sl.) taj će vjerojatno kao prvi izbor imati Pocophone.
Trenutno imam Pixel 2 i prezadovoljan sam sa telefonom no, njega ću dati ženi jer puno više slika nego ja, a mob ima vrhunsku kameru.
Meni će za posao i razonodu Pocophone biti više nego dovoljan. Čak sam razmišljao uzeti Redmi Note 5 jer je telefon za 1400 kn vrh ali eto kad je ovo čudo izašlo nisam mogao odoliti.
Koliko vidim S8 najjeftiniji na Amazonu dođe 3750 kn što je 1000 kn više od Pocoa i za tolko je vjerojatno bolji onome koji ga je spreman platiti (osobno ne bi više nikad kupio niti jednog Samsunga samo zbog softwera na njemu). Usporedba bilo kojeg rabljenog telefona sa Pocophonom nema veze sa razumom jer svi znamo da nakon cca 2 godine svaki mobitel počne gubiti na snagi kapaciteta baterije i onda je to sasvim druga priča.