View Single Post
Staro 12.09.2018., 09:30   #6
Elven
Premium
Moj komp
 
Elven's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,217
Citiraj:
Autor window09 Pregled postova
Samo malo
Radi se o jednoj od najvecih trgovina u HR
Placen je proizvod pouzecem, dostava je dosla, laptop ne radi, poslan je sutra odmah uz isti dan prijavu kako ga šaljemo jer ne radi. Dostavljen je odmah dan iza, oni su provjerili i napisali kako zaista je greška iz tvornice ili nešto i da šalju novi i sada 10 dana iza tog njihovog javljanja ne šalju proizvod nazad ? Ne žele mi dat broj za pračenje i dostava tvrdi da bez toga broja ne mogu zaista saznati ništa i da nije do njih nego do trgovca da mi kaže broj i gdje je paket. Znači meni to izgleda kao da nisu oni ništa ni poslali ? Pa platili smo pouzecem za novi zapakiran neispravan laptop.
OK obavezno ime trgovine, ako nije samo webshop idem ja osobno tu u Zagrebu (pretpostavljam da imaju poslovnicu) u poslovnicu, možete mi poslati sve podatke o tome na PM, i idem se svađati s njima i ne idem dok mi ne kažu iskreno koj k se događa i vrate vam novce (laptop očito nećete vidjeti, jer ga čekaju sigurno).

Edit: ali ako to želite rješiti mirnijim putem, obavezno nazvati udrugu Potrošač ili HUZP i pitati ih na koje članke zakona da se pozovete kad ih sljedeći put kontaktirate i zatražite novac nazad uz prijetnju tužbom.
Naime vi ste taj laptop platili, dakle on je vaš. Vi imate pravo znati gdje se on nalazi i bullshit da vam ne mogu dati tracking number je samo to, bullshit.

Zadnje izmijenjeno od: Elven. 12.09.2018. u 09:36.
Elven je offline