View Single Post
Staro 12.09.2018., 09:10   #1
window09
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 31
Što da radim - proizvod ne žele dostavit

Poštovani
Molim vas za hitni odgovor, pročitao sam koliko sam znao pronaći podatke o pravima potrošača, ali nisam dobio nigdje odgovor na ovo pitanje.


Laptop sam poslao na reklamaciju jer je kupljeni (novi) odmah bio neispravan. Laptop je kroz 3 dana vracen poštom trgovcu koji je nakon 2 dana putem emaila rekao kako je to tvornička greška i kako je zahtjeva za istim novim modelom napravljen i da će sutra biti poslan.


Nakon nešto više od 48h od njihova emaila kontaktirao sam trgovinu koja je rekla da je proizvod poslan da pitam gdje je paket, ali mi na upit nisu dali broj pošiljke, a kod "dostave" ne mogu bez toga broja provjeriti gdje je paket. Prošlo je od tada 7 punih dana (7 dana, 5 radnih) i proizvoda još nema, a nemam ni broj i dostava i dalje tvrdi da ne može otkriti informaciju imaju li taj proizvod predan za mene ili ne. Pa koliko ja to moram čekati zakonski? Mislim što ako mi još 20 dana ne dostave, a plaćen je uredno i došao je laptop neispravan i nakon 48h su mi mailom i kasnije isti dan telefonom rekli kako zaista je neispravan i da sutradan šalju novi.


Mogu li ja to odbit primit i tražit novac nazad sada? Pa koji je rok dostave, treba mi sinu za školu i sad već 14 dana nemamo laptop jer je prije 14 dana bio dostavljen neispravan.
window09 je offline