Citiraj:
Autor ShebY
Nema potrebe se raspravljati o ovome.
Radi se o dvije skupine ljudi, usporedbu bacim na autima.
Prva skupina bi za 100k kuna kupila audi a4 iz 2008 godine a druga dačiju sandero novu iz salona.
I jedni i drugi znaju zašto su kupili taj auto.
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
|
Reagiram na netočne navode kreirane nekim insinuacijama koje nisu ni točne niti potkrijepljene činjenicama.
S8 je na tržištu godinu i pol dana. Do pred 6 mjeseci je bio aktualni flagship kompanije. Nije to uređaj star ni 2 godine a kamoli 3. Dakle najstariji u oglasu može imati još 6 mjeseci jamstva. A koliko ovi čajnezeri daju na Pocofon, 1 godinu jel tako?
Nitko ovdje ne govori da je Samsung najbolji i najsvetiji, ali malo objektivnosti nebi bilo loše da se uvede, a ne "da Poco rit briše sa S8". Zašto? Zato jer:
- niti je kolega koristio Poco F1 niti S8
- rasprava koja ne vodi nigdje osim u utjeravanja "to je tako jer ja to kažem"
- dovodite mene u napast da se raspištoljim a u mobitelima red rad i dostaplina otkako nemamo 3 određena člana
Zato kolega Mommistake fino nabavi taj Pocophone F1, imaj ga tjedan dana, postavi na forum 20-tak fotki i videa u svim svjetlosnim okolnostima, battery endurance, antuntun ili koje oćeš benčeve itd... i netko neka okači isto sa S8 pa lako dokažeš svoje tvrdnje svima nama. Do tada, to vodi samo u svađu i nepotrebne rasprave u kojoj onda ja ispadnem seronja kad uručim kakav poklon bon, pa onda krene "nisam ja on je"
Mobiteli su ionako precjenjeni i ljudima služe uglavnom da se kurče i svađaju sa drugima. Ne trebamo se još svađati i oko njih
Nego, jel netko naručio Pocophone i da mu je u dolasku?
Sent from Usreo Mobara