View Single Post
Staro 11.09.2018., 23:02   #2047
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Ovako šta inteligentno u ovom dijelu sezone može samo Ferrari napravit. Pravi amateri!! Kimiju puno sreće u Sauberu!
Ako bog da, netko u Ferrariju je shvatio da od Vettela ništa, pa ih briga za ovu sezonu, a na godinu on postajr vodonoša Leclercu kakva bi to komedija bila ali i stvar koja bi se morala dogoditi ako Ferrari želi naslov.
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
To su traljavci najveći u F1, ja to odavno govorim

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Dalo bi se o tome. Meni je samo žao što uvijek trenutno najveće ljigavce angažiraju zadnjih 20+ godina. Šumaher, Alonso i sad Vettel.
Kao osoba koja ne navija i po defaultu ne voli Ferrari, ako nagodinu Leclerc digne kantu, prvi sam kojem će to biti drago i koji ću se veseliti tome, pogotovo ako pri tome skenja iritantnog Amiltona i ovog još iritantnijeg ucviljenog švabu.

Afterall, zadnji koji je donio kantu u Maranello je upravo taj osporavani Kimi. Ni Alonso ni Vettel to nisu uspjeli u 8 prethodnih sezona, ako kako stvari stoje, i deveta bi mogla biti suha. Tako da se samo divim tolikom strpljenju šefova momčadi.

A ovo što kažeš traljavost... oni su ove godine sjebali Kimija dok se pazilo da se ne zajebe Vettel. Na kraju mu naprave najbolji bolid na stazi i lik umjesto da bude 50 bodova ispred, lik je 30 iza i to se sve dogodi u fazi prvenstva kad je Ferrari osjetno bolji bolid.

Sent from Usreo Mobara

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 11.09.2018. u 23:11.
Brko je offline   Reply With Quote