11.09.2018., 12:22
|
|
Banned
Datum registracije: Jul 2018
|
Citiraj:
Autor eywa33
U .ini postaviti rezoluciju prema uputama od devova na steamu. Da se lako pronaći, sad sam na mobu pa mi se ne da linkat. Igra radi solidno, doduše ima memory leak pa nakon nekog vremena fps padne za nekih 20%. Relogiranje rješava to, do sljedećeg leaka. Igram pretežno solo i da se naići na zanimljive situacije. Jučer koknio dvojicu, ali ne čisti kos... Jedan me čuo pa krenuo šuljat, izvadio pušku i skenira. Ja u prone-u u grmlju čekao nekih 10min. On pomislio da sam otišao i krenio jest lubenicu... Pa je zaradio jedan u čelo. Drugi kempo iznad sela, ubio jednog i krenio ga lootat, dok je lootao, savršena meta za headshot. Ali ekipa uglavnom igra kos stilom. Jučer upadam u hangar, i odma s vrata jedan počeo pucat po meni. Vičem ja na voice i tražim primirje, imao me u kutu stjeranog ko psa. No on se makao a ja prebacio u povoljniju poziciju i čekam. Ubrzo je pobjegao jer sam krenuo fragat ga sa svih strana... Igra je full zanimljiva, situacije su teški adrenalin rush, weather je fenomenalan... Super promjena nakon godina bf-ova i sličnih pucačina.
|
Eto mi je bilo i u DayZu super, taj adrenalin. Nemjerljivo s drugim igrama. A ova ima fakat super atmosferu.
|
|
|