11.09.2018., 09:09
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Autor Morpheous
Ako želiš utješnu nagradu mogu ti poslati scanove časopisa CHAOS i MASTER. CHAOS ti je izlazio u doba prvih brojeva HACKER-a (oko 1996.), odnosno prije nego je počeo izlaziti PCPLAY. Znači ima cca 22 godine. Produkcijski ili bolje reći grafički je bio par stepenica iznad Hackera jer je na nekim mjestima bilo čak i teško čitati tekst od količine pozadinskih slika koje su se proširivale preko cijelih stranica. Ovo je izgledalo vrlo efektno, ali je bilo nepraktično za čitati. Kvaliteta papira je također bila na razini. Pravopis je bio nažalost na razini osnovne škole i izišla su samo dva broja. MASTER je izišao u samo jednom izdanju (bio je sestrinski časopis od BUG-a) i nakon toga su ga ugasili. Nije bio loš jer je ta ekipa već bila uhodana u pisanje recenzija za razliku od prvih brojeva HACKERA koji su pisala praktički djeca, pa je razumljivo da su recenzije izgledale kao da netko opisuje igre u školi na nastavi.
Ne garantiram da ih još uvijek imam, ali imao sam ih prije sigurno, pa mogu potražiti.
|
Pa ako ti nije problem i ako ti je negdje pri ruci, može
Citiraj:
Autor Elven
Znači nisam jedini čudak koji je volio miris novog Hackera (dan danas naletim na neke auto časopise koji imaju isti miris, pa me vrati u djetinjstvo)...
|
Nisi.. 
|
|
|