Ma da, sama mehanika igre je fail, kao i cijela igra - barem trenutno. Ne vidim kako bi patchevima mogli ovo izvuć, a bez da to patchiranje ne traje godinama kao sa BF4.
Igra pati od velikih problema, tipa npr. ja i dosta ljudi uopće ne vidi neprijatelje, ko da su kameleoni. Ne znam kako su to sjebali ali teško ih je vidit u stisci.
Umireš svaku malo. Pucaju po tebi iz svih smjerova, mape su preotvorene i jednostavno loše dizajnirane. Nemaju "flow" ni ikakvu karakteristiku po kojoj bi ih pamtio. Ljudi samo trče bezveze okolo i pucaju jedni po drugima. Osvojiš jedan point, kreneš prema drugom, i na putu do drugog ovi ti već osvajaju prvi. I tako stalno. Samo se vrtiš u krug ko kokoške bez glave.
Ove dvije mape nemaju veze sa BF-om, već se ulizuju COD bazi igrača.
Infantry only, tenk je tu eto tako, da se JEDAN malo provoza.
Razjebali su kompletnu BF formulu spotanja i revive-anja. Kao ljudi se žale da su stalno spotani i radi toga ginu...a ti isti se ne žale kad oni nekog spotaju.
Pokušavaju spojit previše toga u jedno i zadovoljit svih, a ne znaju da je kompromis situacija u kojoj nitko ne dobiva. To na kraju krajeva, možemo opet i samo zahvaliti smećarima u EA, poslovnjacima u odijelima koji ne razume šta je Battlefield, ili Star Wars, ili bilo šta drugo, već masakriraju svaku franšizu samo da bi istisnuli iz nje šta više para, i zato na kraju imamo retardirane sjw bućkuriše bez karaktera, duše i posebnosti, a zahvaljujućima kojima su prije i došle na tron gaming svijeta.
Citiraj:
Autor xGAME
Ma upravo je problem u tome da su mape CoD-ovske. Žele svima udovoljiti pa će na kraju sve igrače izgubiti. Kao što sam već rekao, nakon BF2 mape suckaju žestoko. Tu i tamo onda isprave sa DLC-om, ali jbš to.
|
Eto dok ja pišem romane, ti odgovoriš