Livada hvala na postavkama SRB Minera koje si stavio ovdje
Nekoliko dana se igram s postavkama, proučavam, i nije baš da na njemu nema podešavanja, ima kao u priči ako ga želiš namjestiti da radi samostalno (jedna vega 56 sapphire reference mi je malo tvrdoglavija za dobiti dugotrajnu stabilnost)
Cilj proučavanja mi je bio da koristim ugrađeni watchdog restarter + reset vega + ponovno apliciranje OverdriveNtool.bat bez potrebe stavljanja skripte za restart cijelog stroja jer ona po napisanom na stranicama onemogućava watchdog restart minera.
Instalirao sam 18.3.4 drivere (zbog povremenog BitTube) i SRB Miner 1.6.7.
Nova verzija minera ima foldere npr. Config gdje su konfiguracije za sve valute.
Isto se može izraditi za poolove npr Pools i sve ih strpaš tamo.
U folder minera treba staviti OverdriveNTool, njegov .ini i .bat za pokretanje s vašim postavkama.
Treba paziti da je omogućeno pokretanje minera uz administratorske ovlasti. Ako ovo nije odrađeno Vege neće biti restartirane iako će nam miner radosno zelenim slovima napisati da su resetirane - laž.
Tek kada miner ima ovlasti, vidjeti ćemo čekanje 5 sec na reset, ponovno pokretanje, sve napisano u mineru...
dodati u start.bat:
SRBMiner-CN.exe --gpureorder --resetvega --startupscript Run_OverdriveNTool.bat --config Config\config-normalv7.txt --pools Pools\pools.txt --logfile %LOGTIME%
Za sada mi se na ovaj način se miner nije smrznuo, pa se nadam da će raditi ovako uz restart vega + ponovno apliciranje OverdriveNTool postavki...