Citiraj:
Autor Sn4k3
Kod mene slicna situacija sto se tice moba, baterija je sad je na cca 2200mAh (barem tako kaze app). Do nedavno mi je to predstavljalo problem, ponekad sam mora i 2 puta dnevno puniti, onda mi je puka film i odlucim rootati, nakon 2 i po godine sto imam mob  . Mogu reci da mi nije nimalo zao, stock-like rom uz custom kernel i undervolt mi sada omogucuju cijelodnevno koristenje bez nadopunjavanja... Imam osjecaj da sam ovo napravija prije 2 god da bi ima cca 8h sot-a  . Isto tako, nikad duze nisam ima neki mob do ovog. Prije bi nakon maksimalno godinu dana isla prodaja ili zamjena. Vec sam se pocastija sd karticom od 128Gb ima 9mj, takodjer razmisljam od novoj bateriji ali ovaj root me omeo u namjeri... Nedavno sam zamalo zagriza za s9, no ipak razum je predvlada  . Cekam nesto zanimljivije i osjetno bolje u svakom pogledu od s7-ice da bi opravda sebi kupovinu. Mozda s10 dogodine, ko zna 
|
Iz prve ruke ti mogu reći da S9 nije veliki korak na bolje od S7 (još sam prešao sa flat na edge ekran, jaoo). S10 bi mogao biti. Ako te ne svrbi lova, pričekaj. Ja sam imao i i7 i Matu prvog, kratko V30 i sve su to super mobaći ali nekak mi je samsung best buy. Onako realno. Naravno, ne kupovati odmah kad izađe. Padne mu cijena solidno i to relativno brzo. Mislim svi ti mobiteli imaju neku prednost nad drugima ali mi zamzung nekak jako dobar all rounder.
Nego, ženi je S7 sam od sebe počeo kratko vibrat. Samo ponekad. Poisključna su sva sranja koja bi mogla bit povezana s tim a wipe cache nije pomogao. Onda sam našao neku bluetooth opciju i to ugasio neki feedback valjda. Za sad je ok. Imao ko još takav slučaj?