View Single Post
Staro 09.09.2018., 19:31   #437
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Kul al imam pitanjce, nisu li te plocice za pod preskliske?
pa kad sam kupovao pločice, vodio sam se logikom kad se tusiras/kupas kad izađeš mokar, stavis ručnik na pod, obvrises se i obujes papuče/slape i sl. kao sto i inače imam naviku

a i ide mi na zivce ta uvriježena logika da uvijek panično se kupuje matirane pločice na balkone i wc-e, a koliko u praksi puta setas s mokrim nogama bos i s 5 litara vode po podu...

Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Dobre su... meni se svidaju no zbog visine stropa u tu kadu i onako se ulazi ili izlazi sam puzajuci tak da nema bojazni od proklizavanja.

No jedna zamjerka, jel taj nosac za tariguz pokretan da se moze premjestiti sa druge strane ili fixiran bas tamo na pod ?
Mos misliti kak ce tariguz ostat suh nakon necijeg kupanja ali neka... bude se owner zapitao kad posegne za mokrom rolom tariguza
stalak, naravno pokretan, bas zato sto sam htio sto manje busit po pločicama, a kadu sam tu stavio prije svega jer mi je neiskoristiv taj kut iako najniža točka je nekih 140 cm, (a najvisa kod vrata je nekih 270) a kada je 150x150, tako da i nije bas tolko nisko kolko se cini
nick praskaton je offline   Reply With Quote