View Single Post
Staro 09.09.2018., 15:07   #5397
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kupio sam pred nekoliko tjedana AccuBattery Pro app za 15 kn i app stvarno radi odlična mjerenja i istraživanja glede baterije.
Kapacitet mi je pao na 2340mAh tj na 79%, ali i dalje u debelo zelenom.

Još uvijek bez problema izgura cijeli dan. Ono što ga kolje je kad je na podatkovnoj mreži i kad je jedna ili 2 crtice signala, ali to ubija od prvog dana. Dok na WiFiju izdrži vikend ako sam doma.

Kamera i dalje bomba. Imam ne znam ni sam koliko desetaka tisuća fotki i GB materijala sa tog moba.

I nakon 2 i pol godine, izgleda kao da je jučer unboxan a ide svuda sa mnom, u more, u planine, u avione, u snijeg...jedino još u podmornici nije bio nikad duže neki mob nisam imo do sada. Vjerujem da ima boljih mobitela sada, no ovaj dok dela dela. Nagodinu ga još počastim baterijom i novom SD karticom od 128GB. Šajbi imam još 9 komada i 2 kejsa u rezervi

Sent from Usreo Mobara
Kod mene slicna situacija sto se tice moba, baterija je sad je na cca 2200mAh (barem tako kaze app). Do nedavno mi je to predstavljalo problem, ponekad sam mora i 2 puta dnevno puniti, onda mi je puka film i odlucim rootati, nakon 2 i po godine sto imam mob . Mogu reci da mi nije nimalo zao, stock-like rom uz custom kernel i undervolt mi sada omogucuju cijelodnevno koristenje bez nadopunjavanja... Imam osjecaj da sam ovo napravija prije 2 god da bi ima cca 8h sot-a . Isto tako, nikad duze nisam ima neki mob do ovog. Prije bi nakon maksimalno godinu dana isla prodaja ili zamjena. Vec sam se pocastija sd karticom od 128Gb ima 9mj, takodjer razmisljam od novoj bateriji ali ovaj root me omeo u namjeri... Nedavno sam zamalo zagriza za s9, no ipak razum je predvlada . Cekam nesto zanimljivije i osjetno bolje u svakom pogledu od s7-ice da bi opravda sebi kupovinu. Mozda s10 dogodine, ko zna