View Single Post
Staro 08.09.2018., 16:19   #410
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
ma gledao sam i ja te u bauhauzsa i s tim masaznim glupostima, al na kraju se sve svede da 99% vremena koristis obican tus odozgo ili slusalicu, dobar prijatelj ima respektabilnu firmu za tus kabine, odnosno po mjeri, stakla, brtvele i sl. i kaze da većina poslova sto radi s fizickim osobama, u kucama, je da ljudi odluce bacit kinesku tus kabinu za hidromasaznim sranjima, i mlaznicama i odluce stavit kabinu od stakla i obican tus grohe/hansgrohe, kod svih tih kineskih odnosno jeftinih masaznim kabina/tuseva najveci problem su plasticni navoji, koji će uredno puknut nakon godina koristenja i koje ne mos dvaput odvidat i zavidat, redovito se pocme gulit sjajni premaz i začepe se mlaznice od kamenca, dok kod grohea/hansgrohea su gumeni pa im mos samo stisnit da ocistis od kamenca...

uglavnom, sebi sam sredjivao stan jedan, počeo oko nove godine u cigli, pa evo skoreo gotovo, kad zavrsim , budem stavio slike u fazama i troskovnik

btw. grohe i hansgrohe su dvije razlicite firme, od kojih bi rekao da je hans nesto bolji

Zadnje izmijenjeno od: nick praskaton. 08.09.2018. u 16:24.
nick praskaton je offline   Reply With Quote