View Single Post
Staro 07.09.2018., 16:16   #495
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Pa ne znam za ostale, ali ja svojim komentarom nisam implicirao da je igra smeće. Igra ima dobrih i loših strana. Osjećaj napucavanja je super i mislim da mi je najbolji do sada. Optimizacija je već sada jako dobra. Zvuk je i dalje jako dobar, itd., samo eto na drugim mjestima kaska.

Naigrao sam se BF2, BF Vietnam (onaj pravi nastavak, a ne ekspanziju) BC2, BF4, BF1... I svako od njih je imao loših i dobrih strana (osim Hardlinea, on je baš smeće). Meni BC2 nije tak dobar kako ga svi uzdižu, tj. ne iz razloga zbog kojih je drugima. BF je imao užasan, ali baš užasan hit reg sve do BF1 i dijelom fixane četvorke. BF2 mi je imao najbolje mape od svih nastavaka koje sam igrao (BF 1942 sam full malo tako da ne mogu taj spominjati). BC2 svi toliko hvale mape i pucanje, a tu su počeli s malim mapama, tj. zgusnutim mapama koje su stvarale choke pointove (bilo je dobrih naravno, daleko od toga) i hit reg je i dalje bio očajan.

Za mene dobar hit reg i kretanje više znači nego na koliko se komadića neki zid razlomi kada tenk kroz njega prođe. I ovaj novi BF to super odrađuje, samo šetata da nisu mape baš Battlefieldske, da nije na bolji način postignut balans između bezglavog napucavanja i igranja u squadu/timu, osim da se limitiraju resursi. Isto tako igra ne odiše tim WW2 feelingom, iako se time hvale na sve strane. Jednostanvo je, ako mi se igra WW2 pucačina, želim da igra i atmosferom to postigne, a ne da samo izgleda generično sa oružjima iz tog doba.
xGAME je offline   Reply With Quote