Probao i ja jučer na cca sat vremena.
Prvo dobre stvari.
Grafika je naravno na mjestu, iako mi je BF1 ima bolju. Ovdje je previše ne znam ni sam kakvih blurova, lens flareova, ovog pa onog i narušava preglednost. Optimizacija fakat već sada jako dobra i vjerujem da će na releasu biti još bolje. Ultra - High imao u 90% slučajevva stablinih 60 fps-a. Dok BF1 imak malo zakvoca na istim postavkama.
Zvuk je također za sada dobar. Ne mogu još presuditi jel baš jeben ili ne, jer nisam puno igrao, a ipak mu je malo teže suditi nego grafici. Bilo je situacija gdje nisam čuo protivnika od svih silnih izvora buke oko mene, ali osim gašenja glazbe nisam ništa drugo mijenjao pa pretpostavljam da se to može izbalansirati.
Onih par oružja što sam isprobao mi se svidjelo. Pucanje i osjećaj kad nekog pogodiš je stvarno dobar. Full mi se sviđa što sniper ne zoomira full ekran, nego ima sa strane periferni vid.
Na žalost tenkove i ostala vozna sredstva nisam imao prilike isprobati pa o njima ne mogu suditi.
E sad ono što mi se nije svidjelo.
Imerzivnost. Iako sve stvarno lijepo izgleda i mape su detaljne i sve to, nemam osjećaj da igram WW2 igru. Sve mi je nekako presterilno, presavršeno po pitanju izgleda, izglancanosti, itd. Ako to ima smisla kako sam opisao

Ove dvije mape me nisu baš impresionirale pa se toplo nadam da će ostale biti daleko bolje. Nisam siguran koliko mi se ovo s ammo limitom ima smisla. Kužim da žele potaknuti team play, ali retardirano je da moj vojnik nema više od jednog dodatnog ammo clipa za glavno oružje, dok s druge strane ima njih 10 za pištolj -.-
Ubiješ 6 ljudi i više namš metaka lol
I ono što me jako naljutilo su ponovo meniji za sve, od glavnog menija pa do ingame menija do promjene loadouta, svega. Čista katastrofa. I s obzirom da sam i sam UX/UI dizajner, ne mogu vam opisati koliko me sve bude u samu srž onog čime se bavim za život. Pa da oni ne mogu zaposliti nekog poštenog UX dizajnera koji bi samo, ali samo radio na ingame interfaceima je za ne povjerovat.
Uglavnom, premalo sam igraO da dam neku konačan sud o igri, al za sada je samo ok. Previše clusterfucka ima. Sjećam se mapa iza BF2. Pa ono je imalo dušu, znao sam gdje, kako i što. Ovdje mi sve tako neibtno. Nije to samo problem u BF igrama, nego i općenito. Mape se rade da se prodaju kao DLC i da Michael Bay može režisirati film na njima, a ne da budu dobre, da imaju ono nešto da možeš i 10 godina nakon izlaska igre reći "E ta mapa je bila prejebena", da im se ime pamti dokle god te sjećanje služi.