Citiraj:
Autor burmuz
Ok, dijelom. Ali si, vjerujem, namjerno propustio reći da nije uredu trpati sve u isti koš. Je li uredu da ljudi, zbog medijske hajke, misle da si ološ/ubojica jer si si zaradio za dobar auto? A maltene ide prema tome. Što je sljedeće? Kuće i vikendice? Dionice?
Pravosuđe je rak rana našeg društva. Okusio sam to na svojoj koži. I trebaju svi isto odgovarati. No, također sam mišljenja da si dovoljno pametan da razlikuješ pravosuđe od prometa.
Lako je biti demagog, trpati u ladice i generalizirati.
Vidiš, mene smeta to, i oduvijek me smetalo, gledati treba individualno a ne generalizirati. Što s djecom uspješnih ljudi koji su uzorni građani? Nitko ne piše o tome? C'mon.
|
Meni je bolesno da ti to tako vidis. Pa cak i nakon sto je par puta eksplicitno napisano suprotno. Nema hajke na bogate jel su bogati, nego sto se time koriste da budu drugacije tretirani za istu tezinu zlocina. Molim te potvrdi - tebe smeta sto se pise o decku predsjedniku udruge za sigurnu voznju od 20g u super skupom i brutalno jakom auto nakon sto je zbog divljanja ubio dvoje ljudi?
Dokle se mislis osvrtati na nepravdu i hajku na bogate zbog nepravednog tretmana nakon ubojstva, jer mi se prema tvojim komentarima cini da je u tvojim ocima to veci problem nego sto se bogatiji nakon takvih zlocina izvlace i pruzaju odvratan promjer buducim narastajima. Shvatili smo da imas mislim svi, pa me zivo zanima sto te tocno boli tu? Ako sa svojim RS-om ubijes nekog kroz neko vrijeme, da se ne pise toliko o tome? Jednostavno je rjesenje, nemoj.
Nije da te ljudi sada gadaju jajima na cesti, ne puste te u Konzum, ili?