Citiraj:
Autor Drug Brko
Shvatili smo, ti imaš love i voziš skuplji auto pa si se našao uvređen/prozvan jer sudeći po izjavi, očito velik broj frendovi/poznanici/ljudi oko tebe su zavidni. A uopće target skupina nije tvoja skupina niti se na tebe/takve referiralo. Tvoja poveznica sa takvima je da "imaš više love od prosjeka" kao i ta ekipa koja gazi ljude i biva oslobođena. Dobro da još im familija unesrećenih ne mora platiti štetu na autu koju su napravili svojim tijelima, bezobraznici.
Sent from Usreo Mobara
|
Ok, dijelom. Ali si, vjerujem, namjerno propustio reći da nije uredu trpati sve u isti koš. Je li uredu da ljudi, zbog medijske hajke, misle da si ološ/ubojica jer si si zaradio za dobar auto? A maltene ide prema tome. Što je sljedeće? Kuće i vikendice? Dionice?
Pravosuđe je rak rana našeg društva. Okusio sam to na svojoj koži. I trebaju svi isto odgovarati. No, također sam mišljenja da si dovoljno pametan da razlikuješ pravosuđe od prometa.
Lako je biti demagog, trpati u ladice i generalizirati.
Vidiš, mene smeta to, i oduvijek me smetalo, gledati treba individualno a ne generalizirati. Što s djecom uspješnih ljudi koji su uzorni građani? Nitko ne piše o tome? C'mon.