Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.09.2018., 12:03   #38335
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Shvatili smo, ti imaš love i voziš skuplji auto pa si se našao uvređen/prozvan jer sudeći po izjavi, očito velik broj frendovi/poznanici/ljudi oko tebe su zavidni. A uopće target skupina nije tvoja skupina niti se na tebe/takve referiralo. Tvoja poveznica sa takvima je da "imaš više love od prosjeka" kao i ta ekipa koja gazi ljude i biva oslobođena. Dobro da još im familija unesrećenih ne mora platiti štetu na autu koju su napravili svojim tijelima, bezobraznici.
Sent from Usreo Mobara
Ok, dijelom. Ali si, vjerujem, namjerno propustio reći da nije uredu trpati sve u isti koš. Je li uredu da ljudi, zbog medijske hajke, misle da si ološ/ubojica jer si si zaradio za dobar auto? A maltene ide prema tome. Što je sljedeće? Kuće i vikendice? Dionice?
Pravosuđe je rak rana našeg društva. Okusio sam to na svojoj koži. I trebaju svi isto odgovarati. No, također sam mišljenja da si dovoljno pametan da razlikuješ pravosuđe od prometa.
Lako je biti demagog, trpati u ladice i generalizirati.
Vidiš, mene smeta to, i oduvijek me smetalo, gledati treba individualno a ne generalizirati. Što s djecom uspješnih ljudi koji su uzorni građani? Nitko ne piše o tome? C'mon.
burmuz je offline   Reply With Quote