View Single Post
Staro 05.09.2018., 10:11   #2020
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Ne. Ne govorim o prvom zavoju već o drugom. Tu je na ravnici čak išao i zatvarati Vettela pa je Vettel glupo izgubio mjesto od Hama. Nije se više uspio vratiti desno jer je Ham već tu bio i to je to. Glupo i bezveze.

Jasno je sve Drug. Vettel je konj i jako je nestrpljiv. Odmah i sve ili ništa. Par puta ove godine je bilo ništa.

Neće se on tu nikada promijeniti. Takav je. Imao je ove godine 2,3 velike greške ali nisu to samo njegove greške. Ima tu i peha i nesreće. Šta je tu je. Idemo vidjeti jel se može šta popraviti do kraja sezone.
Ufffff... kakav peh i kakva nesreća? Kako nisu SAMO njegove greške? Za sve si je sam kriv osim za Kinu gdje ga je nabrao Max. U Mađarskoj su mu u boksu ukrali 2 sekunde. Za sve ostalo se sam sjebo (Azerbejdžan, Francuska, Njemačka, Austrija qualy i sad Italija. Niti pitwall niti boks mu nisu prosuli 80 bodova ove sezone. A bome ni Kimi. Kimi mu je osvojio Silverstone čak štoviše jer je okrenuo Hama.

Lani je mogao fajt dovesti do zadnje utrke. Nebi možda osvojio, ali nebi ni u Mexicu bilo gotovo. Ali zato ove godine ako ga pušne, bojim se da će njegova glava na pladnju biti tražena.

Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Pa Vettel nije bio ni blizu Kimiju pred šikanu. Šta je ovaj trebao stati na stazi da gospon može proći. Vettel je forsirao prvi zavoj, imao loš izlaz iz njega i onda izašao iz slip streama od Kimija i otvorio Hamiltonu da ga prođe s vanjske strane. Da je samo pokrio Hamiltona umjesto išao preticati na valjda najlošijem mjestu na stazi ne bi ništa od tog bilo.
Čabe Vidiš da Vettel nije kriv. Krivi su mu svi drugi.

BTW, Kimiju su navodno prije utrke rekli da mu je ovo zadnja sezona u Ferrariju totalno krivi tajming jer do kraja sezone će biti "Kimi, we need to help Seb" - "I don't care"

Sent from Usreo Mobara

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 05.09.2018. u 12:41.
Brko je offline   Reply With Quote