Citiraj:
Originally posted by elven
Pod broj 1, alfe (namjerno) nisu uopce bucne. Imao sam jednu (jos uvijek mi stoji alfina naljepnica na kompu ), ali meni moja za 300 kunica, 6030 nije uopce dobor hladila. Sto se tice tvoje temperature na obicnoj sedmici, mogu samo rec da SERES! tj. mjerio si temperaturu pri paljenju kompjutera, mozda i u BIOSu prije podizanja sistema. Ja imam taj cooler, bucan je kao vrag (jesi provjerio sluh, mozda si od coolera oglusio :confused: ) i nakon potpunog opterecenja i nekoliko sati gledanja divx filmova temperatura je na 51-52 stupnja, sa time da sam radio neke modifikacije na cooleru pa sada i bolje hladi nego prije. NA obicnom opterecenju nakon nekoliko sati rada (cca 8-10) je 48-50. Tvojih 42 nikako ne drzi vodu,
Lekcija prva: temperatura se ne gleda u BIOSu
|
a ja imam 7+ i na najtisem je na 41 na idleu sada...kad je kao 2100+ na def naponu...bios je na 30,5
i na max opteresenju koje dobijem s igrama nakon par sati kada ga stavim na 2700+ na naponu 1.8V je 56C..naravno oni programi za cpu burn su ga disli puno vise ali ut2k3 nije htio inzad 56C...par sati garenja...i kuciste mi ima 2 venta koja su samo na napajanju...tako da je cirkulacija nikakva...imam pet 8cm ventova ali nisam ih postavio posto prckam po kucistu...tako da pricekate dva tjedna pa kad stavim sve mogu javiti koliko je onda...