View Single Post
Staro 04.09.2018., 22:37   #7703
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Nigdje ja to nisam ni rekao, no inzistira na AMD gpu, a želi 4K...
Možda nisam ostavio jasan dojam po ovom pitanju, ali nije da očekujem 60FPS na 4k uz maksimalne postavke. Prema benchmarcima koje sam vidio, fury se u takvom scenariju ponaša korektno u igrama tipa GTAV i Witcher3, a freesync sigurno nešto pomaže.

Također razumijem da performanse računala nisu u funkciji učestalosti korištenja istog.

Ne inzistiram na AMD nego ne želim financirati Nvidiu a treća opcija ne postoji. Možda Intel uskrsne bumblebee (ili kako sve već zvalo ono čudo nerođeno) ali čisto sumnjam, tako da između pizduna (moj osobni dojam) i onih koji to nisu moram odabrat ove potonje.

Citiraj:
Autor MechBot Pregled postova
Na forumu vecina ljudi daje par dana probe.

Ja sam za 1400kn kupio minericu xfx 580, imala jos dvije god garancije u ducanu i jos dodatno kod proizvodaca nakon sto sam se registrirao. Isto je covjek dao da provjerim, bitno je samo da ne kupujes od totalnog panja. �� ali tesko da ces s njom igrati 4k po mom misljenju, za rad i youtube vise nego dosta.
Nisam u ZG pa su mi opcije malo limitirane, zato pokušavam odmjeriti rizik uzimanja kartice s ebay, negdje iz Europe naravno. Moram vidjeti kakva je politika ebaya/paypala kod sellera koji ne prihvaćaju povrat robe.
mkey je offline   Reply With Quote