View Single Post
Staro 04.09.2018., 18:34   #9126
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Revolver3844 Pregled postova
Ja nisam iz Broda nego sa sela 30km od Broda heh.
nisam ni ja napisao da sam iz Sl.Broda...inace idu iz Sl.Broda i do Osijeka predstavnici(pokrivaju Slavoniju koliko sam razumio)...bez brige, nazovu te i sve se dogovorite za 5 minuta

to za 209kn mi kolega ima vec preko godinu dana i toliko i ima na racunu za platiti (nije mi ni rekao do jucer, nesto smo pricali, ja spomenio MAX TV i tek onda saznao da to ljudi masovno koriste), drugi je uletio na neku shemu za 149kn max3 preko satelita (nije mu radilo preko zice pa su mu dali satelitski tanjur za 1kn) i vec oko 10 mjeseci gleda sve preko satelita(i HBO),blebece na telefon i ima internet 4mbita za 149kn... on sretan i suti pa dok traje traje....

ja osobno nisam bio zainteresiran za max3 ali sam nabavio android box prije par mjeseci, probao Kodi s raznoraznim listama, i sve je super dok radi, ali kakve sam ja srece taman kad ja nesto gledam tada nesto pukne... obicno sport je u pitanju... android box i Kodi mi ostaju samo za 5 kanala PlanetSporta, meni dosta, a ostalo sto cu gledati cu imati ma max TV-u...