Tema: Pozdrav
View Single Post
Staro 12.02.2003., 21:21   #13
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Sloboda misljenja? O cemu vi pricate? Price o tome kako je grozno da netko nesto tako radi, ali nemam nista protiv ako to ne radi meni? Nije mucenje macke drzati je za rep pola metra iznad zemlje (cak i ako uspijemo zanemariti pusku u drugoj ruci)? Kako bi bilo da netko ikoga od vas primi za donji dio kichme, podigne vas pola metra u zrak i tako vas drzi? Stvarno ste malogradjani, jebovasblesavesveporedu!

Citiraj:
Originally posted by greg SE
dok se drzi podalje od mojih zivotinja meni nesmeta
...o tome govorim...

Citiraj:
Originally posted by widowmaker
:confused: a kaj je sa slobodom mišljenja? Niti se na slici vidi da neko nekoga muči, niti ima krvi. Nickname ne mora značiti životno opredjeljenje.Još malo pa bu nekome zasmetalo nasilje u Tomu i Jeriju pa budu tražili da se crtić zabrani.
Drzanje machke za rep nije muchenje?
Nickname nije problem, inace bi svatko tko ima killer/butcher/devestater/itd. u nicku bio nepozeljan. Kako bi samo onda izgledali svi ti turniri na netu?
BTW, Tom i Jerry su zabranjeni u Shvedskoj vec duzi niz godina.

Citiraj:
Originally posted by Dragutin
Volim mačke ali me ne smeta ubojica one i tako imaju više života od Killera.
To je kao da kazes: Volim ljude ali nemam nista protiv ubojica i/ili silovatelja. Volim pse, ali nemam nista protiv da ih ljudi zatuku do krvi. Volim knjige, ali nemam nista protiv da se spaljuju.

Citiraj:
Originally posted by CatKiller
Onima kojima smetam slobodno neka me stave na ignore.
Nije u tome poanta. Sto je s ljudima koji samo citaju po forumu, a nisu se registrirali? Uostalom, ne baljezgas gluposti po forumu, vec kvalitetno sudjelujes u raspravama.

Citiraj:
Slika mi je najmanje bitna , uvrijedio me tvoj pristup problemu moje slike, kad smo kod slika , ona od admina je fakat očajna , mene smeta i šta !?
Ako ti je slika najmanje bitna, cemu uopce ovolika strka oko nje? Uvrijedio te pristup problemu tvoje slike? Hm, a da smo ti prvo poslali tortu iz Vinceka i preporuceno pismo da cemo ti se obratiti po pitanju tvog avatara sa zamolbom da se ne ljutis na ono sto cemo ti saopciti?

Citiraj:
Ako na forumu mogu biti avatari sa osamom bin ladenom ne znam zašto ne bi bio moj.
Nije bilo prituzba na taj avatar.

Zadnje izmijenjeno od: gpremec. 12.02.2003. u 21:46.
gpremec je offline   Reply With Quote