Citiraj:
Autor murina
Nemam baš ni vremena ni živaca 
Vidio sam dosta failova sa tubelessima pa me i to malo odbija ali opet, volio bih imati
|
Failova u izradi ili vožnji? Šta se izrade tiče ja sam isto krenija nadobudno sam nakon što sam pogleda YT video, pa nisan ima živaca jer da san dobar sa rukavama bija bi kipar il stolar, a ne informatičar

Odnija u peletona i platija, cca 300 kn ti je ako nemaš baš ništa, ja san ima ventile i mliko, traka je cca 100, nihov rad ti je cca 100, mliko je cca 100, ventili su mislim nešto manje, uglavnom max 400 kn.
Inače ne triba tebi nužno tubeless za slikani problem, ovo uglavnom riješi i mlijeko u buvelu, meni je od 3 trna 2 puta zakrpalo bez ikakvih daljnih problema, jednom nije, al opet to je bolja statistika nego 0/3

I to pričam o 3 trna koja sam vidio, sigurno se dogodio još koji pokušaj proboja koji ja nisam detektirao...
Citiraj:
Autor SaleFFS
Tubeless je prvenstveno dobra stvar za trkaće da zbog malog trna ne moraju izgubiti brdo vremena na izmjenu zračnice. Za nas vikend warriorse je i dalje zračnica čist dobra solucija 
|
Ma jebeš trkače... kad odeš u kakvu brdo, pa na povratku proboj, sunce pada, ti mokar, umoran, živčan,... Tubles je dobra stvar za svakog ko vozi MTB van ceste i grada, samo naravno da nije must have stvar, ko voli nek izvoli, ali ne mogu se složit da je samo za trkače

A i van samog proboja, tubles je dosta mekši jer možeš gumu pumpat na manji tlak, pa lakše ideš preko prepreka, manje trese, lupa, udara... ima dosta prednosti, a nije toliki ulog ako ti felge i gume odgovaraju

S tin da flege ne moraju bit nužno TR, složit ćeš ga i na "obične", osim ako nisu sad neke iz WWI