Citiraj:
Autor Revolver3844
Jel ima neko broj prodajnog predstavnika za Slavonski Brod ili od nekog iz save deska ili nekog odjela za zadržavanje korisnika ?
Ističe mi za koji dan ugovor na dvi god a ovi debili zovu i nnude šest put gore uvjete nego je sad trenutno ovaj ugovor, a ne žele me spojit sa nekim sa više pozicije koji može radit ugovore van standardnog cjenika kak sam i trenutni ugovor radio prije dvije godine.
|
https://www.hrvatskitelekom.hr/predstavnici ispuni upitnik, ostavi kucni broj telefona (jer onda vide na kome je linija i sve sto imas u paketu), napisi sto zelis na dnu stranice (ja napisao MAX 3 za 209kn)
brzi su, ja sam u subotu napravio prijavu, (istice mi polovicom desetog mjeseca ugovor na MAX2) jucer ujutro (ponedjeljak) mi bio predstavnik iz Tcom-a (iz Sl.Broda), potpisali ugovor na 2g. na Max3 paket za 209kn + 15kn za MaxSportPlus + 5kn za prošireni paket , sad cekam dostavu s maxtv prijemnikom, usluga se aktivira prilikom spajanja max tv-a i aktivacije iste (koliko mi je objasnjenjo) .. i to je to... brzo i jednostavno