Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.09.2018., 07:13   #38232
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Je, procitah prosli tjedan i ovaj tekst sam s gustom od pocetka do kraja prozvakao. Nasao se osobno u dosta opisa, ali sta's, u svakome od nas cuci kreten ili ne .

Nego, svaki dan, ali svaki dan se dogadaju sranja.
I dalje ste za novcano kaznjavanje?

Eno onaj podletio pod vlak.
Posto sam se zadrzao u FB grupi tipa SK - gdje stoji policija, tako citam po okolici Siska koliko saobracajki, izlijetanja, sudara i sranja.

I ruku na srce - to nisu vlasnici AMG mashinerija. To su mahom jadnici kao ja s vozilima po min 7 godina starosti, nizi/srednji rang srednjeg segmenta.

Džabe im lupati kazne. Needucirani smo i totalno otisli u klinac po pitanju mentaliteta, nekih osnovnih logicnih moralnih i etickih zakona, a cini mi se da ce se ljestvica samo jos spustati - nize.

Lijeka nema bas na vidiku jer je cijeli svijet ubitacno oglupio, pricam globalno, za masu. No posljedice osjecamo svi .

Burko je offline   Reply With Quote