View Single Post
Staro 03.09.2018., 16:55   #1975
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mljac Pregled postova
Vet ima čvrst ugovor ali puno rađe bi gledao Riccia i Leclerca u crvenom bolidu.
+1 Potpis.

Ono što mene brine je da će nakon ove godine, ukoliko Ham/Mečka dignu kante, Ferrari nagodinu biti slabiji bolid od Mečke jer mečka vidi di je šuplja. Ferrari je šupalj u prvom vozaču.

Što i možda nije loše za Ferrari. Jer bi u tom slučaju i u slučaju mojih želja i pozdrava to izgledalo ovako:

2019 mladi i gladni Leclerc razguzi Vettela kao i onomad Ricciardo 2014 u Red Mulju, u sezoni koja kao "ništa ne znači Vettelu". Vettel napušta Ferrari i odlazi u Haas.

Ferrari u 2020 ulazi sa parom Leclerc/Giovinazzi koji se kale u još jednoj izgubljenoj sezoni, ali optimistično gledaju u promjenu pravila 2021.

2021, nova pravila, novi bolidi i Leclerc diže vozačku kantu u Crvenom bolidu nakon 14 godina suše. Vettel završava sezonu na 8.mjestu u Haasu. Dejo navija za Leclerca.

Who's with me?

Citiraj:
Autor Romul Pregled postova
I tako imamo dva nova vozaca u McL prvi put jos od 2007. godine.
Nisam siguran da je to dobro promjeniti bas oba u istoj sezoni ali dobro o je ocito taktika Zaca Browna da skrene paznju sa tehnickog i organizacijskog odjela jer tamo je propuh.
McLaren nije imao nikakvih problema sa vozacima zadnjih 10 godina...problem je drugdje...
Propuh je svuda. Ako je istina 70% svih snaga inženjeringa a od toga 100% najjačih snaga tog inzenjeringa radi šasiju za 2019. Ko zna...

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Da netko ima muda pa da ga spucaju van iz tima.

Ovu godinu je isključivo sam kriv za gubitak prvenstva.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Prvenstvo nit je gotovo nit je izgubljeno. Bit će izgubljeno ako se ponovi kakav Singapur ili Meksiko od lani. E onda je gotovo. Do tada sve je to i dalje tu negdje.

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Drug, molim meni samo tekstove na njemačkom ako može. Eng ne razumijem.

Ništa. Na godinu navijam za Mercedes. Ne mogu više ovako.
Dođi k nama (Romul, Prki, SRV, ja) u McLaren tabor, ne moraš stalno bit bandwagoner i glory hunter pa samo za pobjednike navijat

Citiraj:
Autor Romul Pregled postova
Sve vise ima smisla ova vijest koja kruzi da je Leclerc potpisan umjesto Kimija.
Jer kad VET kaze da bi on isto tako se utrkivao u prva dva zavoja da je na Kimijevom mjestu onda ocito izlazi na vidjelo nezadovoljstvo Kimija i VET sa stvarima koja se dogadjaju iza zavjese. Gospodin Arivabene gubi pomalo konce.
VET je vec rekao da je zadovoljan i da zeli Kimija i dalje a da za Leclerca ima vremena ali ocito se njega nije slusalo i zato ovaj vikend vidimo toliko nervoze i cudnih izjava Seba pogotovo nakon izgubljenog pole positiona.

Gledajuci sve ovo savrseno se uklapa taj scenarij da je SEB nezadovoljan, Kimi se utrkuje za sebe prvenstveno a ne za tim a onda se dogodi to sto se dogodi.

Kako se utrkuje kad imas prvi red svoj neka pogledaju HAM i BOT u Francuskoj. Seb tamo nije mogao nikamo nego ili pustit ili...vec znamo sta

Ovo protiv HAM u Roggia, pa to je gotovo replika sto se dogodilo HAM 2010. Decko je naucio nesto...
Neka netko kaže što hoće, ali Hamilton živi i vozi najbolje ikad otkako je u F1. Proračunato, točno i bezgrešno. I što nikad nije - skuplja bodove. U Spa je vidio da nejde - backoff i kruzanje na 2 mjestu "izgubio bitku - kraj rata je daleko". Dok jučer je od Vettela napravio sebe od pred 7-8 godina

Ponavljam, nije gotovo ali biti će jako jako teško. Vettel mora pobjediti jednu od sljedeće 2-3 utrke jer ako ne, onda je kenjaža. Ham ima fascinantan niz od Austrije gdje je odustao a bolid je na svim tim stazama bio ispod Ferrarija: 2-1-1-2-1, dok Vettel ima 1-DNF-2-1-4.

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote