Citiraj:
Autor Mljac
Vet ima čvrst ugovor ali puno rađe bi gledao Riccia i Leclerca u crvenom bolidu.
|
+1 Potpis.
Ono što mene brine je da će nakon ove godine, ukoliko Ham/Mečka dignu kante, Ferrari nagodinu biti slabiji bolid od Mečke jer mečka vidi di je šuplja. Ferrari je šupalj u prvom vozaču.
Što i možda nije loše za Ferrari. Jer bi u tom slučaju i u slučaju mojih želja i pozdrava to izgledalo ovako:
2019 mladi i gladni Leclerc razguzi Vettela kao i onomad Ricciardo 2014 u Red Mulju, u sezoni koja kao "ništa ne znači Vettelu". Vettel napušta Ferrari i odlazi u Haas.
Ferrari u 2020 ulazi sa parom Leclerc/Giovinazzi koji se kale u još jednoj izgubljenoj sezoni, ali optimistično gledaju u promjenu pravila 2021.
2021, nova pravila, novi bolidi i Leclerc diže vozačku kantu u Crvenom bolidu nakon 14 godina suše. Vettel završava sezonu na 8.mjestu u Haasu. Dejo navija za Leclerca.
Who's with me?
Citiraj:
Autor Romul
I tako imamo dva nova vozaca u McL prvi put jos od 2007. godine.
Nisam siguran da je to dobro promjeniti bas oba u istoj sezoni ali dobro o je ocito taktika Zaca Browna da skrene paznju sa tehnickog i organizacijskog odjela jer tamo je propuh.
McLaren nije imao nikakvih problema sa vozacima zadnjih 10 godina...problem je drugdje...
|
Propuh je svuda. Ako je istina 70% svih snaga inženjeringa a od toga 100% najjačih snaga tog inzenjeringa radi šasiju za 2019. Ko zna...
Citiraj:
Autor Gabre
Da netko ima muda pa da ga spucaju van iz tima.
Ovu godinu je isključivo sam kriv za gubitak prvenstva.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
|
Prvenstvo nit je gotovo nit je izgubljeno. Bit će izgubljeno ako se ponovi kakav Singapur ili Meksiko od lani. E onda je gotovo. Do tada sve je to i dalje tu negdje.
Citiraj:
Autor dean225
Drug, molim meni samo tekstove na njemačkom ako može. Eng ne razumijem.
Ništa. Na godinu navijam za Mercedes. Ne mogu više ovako. 
|
Dođi k nama (Romul, Prki, SRV, ja) u McLaren tabor, ne moraš stalno bit bandwagoner i glory hunter pa samo za pobjednike navijat
Citiraj:
Autor Romul
Sve vise ima smisla ova vijest koja kruzi da je Leclerc potpisan umjesto Kimija.
Jer kad VET kaze da bi on isto tako se utrkivao u prva dva zavoja da je na Kimijevom mjestu onda ocito izlazi na vidjelo nezadovoljstvo Kimija i VET sa stvarima koja se dogadjaju iza zavjese. Gospodin Arivabene gubi pomalo konce.
VET je vec rekao da je zadovoljan i da zeli Kimija i dalje a da za Leclerca ima vremena ali ocito se njega nije slusalo i zato ovaj vikend vidimo toliko nervoze i cudnih izjava Seba pogotovo nakon izgubljenog pole positiona.
Gledajuci sve ovo savrseno se uklapa taj scenarij da je SEB nezadovoljan, Kimi se utrkuje za sebe prvenstveno a ne za tim a onda se dogodi to sto se dogodi.
Kako se utrkuje kad imas prvi red svoj neka pogledaju HAM i BOT u Francuskoj. Seb tamo nije mogao nikamo nego ili pustit ili...vec znamo sta
Ovo protiv HAM u Roggia, pa to je gotovo replika sto se dogodilo HAM 2010. Decko je naucio nesto...
|
Neka netko kaže što hoće, ali Hamilton živi i vozi najbolje ikad otkako je u F1. Proračunato, točno i bezgrešno. I što nikad nije - skuplja bodove. U Spa je vidio da nejde - backoff i kruzanje na 2 mjestu "izgubio bitku - kraj rata je daleko". Dok jučer je od Vettela napravio sebe od pred 7-8 godina
Ponavljam, nije gotovo ali biti će jako jako teško. Vettel mora pobjediti jednu od sljedeće 2-3 utrke jer ako ne, onda je kenjaža. Ham ima fascinantan niz od Austrije gdje je odustao a bolid je na svim tim stazama bio ispod Ferrarija: 2-1-1-2-1, dok Vettel ima 1-DNF-2-1-4.
Sent from Usreo Mobara