Citiraj:
Autor Lewis
ako izvadis SIM karticu trebao bi raditi samo na zicu ka obican router.
Softwerski u routeru nevidim neke specijalne opcije koje spominju iskljucivo 4G on/off
|
Citiraj:
Autor buljaka
Samo makneš karticu i to je to
|
Ne bih preporucao vadjenje sim kartice, mozda su izolovani slucajevi no...
Veza se bondira
preko autorizacije na t-com serveru, u 2 navrata sam osobno gledao kako autorizacija prijave sim kartice na bonding server nakon vadjenja sim kartice ne radi !
Sama sim kartica
radi uredno kao solo ali ne u tom routeru vise, znaci u mobitelu oce kao i u drugom routeru ali hibridnu vezu sa zicom
nije bilo moguce ostvariti vise. Bila zica od fiksne u routeru ili ne sim kartica se uredno spoji na odasiljac bilo 4G ili 3G signal ali nema prometa nikakvog !
Inace kada se potrosi 100GB ostaje aktivna sim kartica sa brzinom 1Mbps + 4/5Mbps zica tako da nije "gola zica" kada se promet ispuca.
U routeru je moguce podesiti tko ce koristiti bondiranu vezu, dakle ne moraju sva racunala spojena na router koristiti "blagodati" lte veze...
Kako god u oba navrata nakon vadjenja sim kartice bilo je potrebno zvati sluzbu za korinike i prijaviti "kvar" da sim kartica radi ali nema prometa
s nje i nakon njihovog resetiranja iste i sta ja znam jos cega, veza je onda uredno proradila.
Ponavljam, mozda su ovo oba izlovana slucaja no tako je kako je... zanimljivo da kad ju spucam u neki drugi router ona uredno
radi i brzina je bila preko 50Mbps-a tj. brzina je bila identicna onoj koja se dobije sa simpa karticom
Nemam osobno da sad mogu detaljnije jos testirati ali eto... moji kolege svasta nesta uzmu pa zivkaju da se testira i onda se otkrije rslus
Citiraj:
Autor zupy
Kompletan promet se odbija bio on sa LTE-a ili ADSL-a tako ako neko bude jutubao stalno na adsl-u i natukao 100gb opet ćeš ostat bez LTE-a.
|
Ne, ovo nije tocno.... kolega je imao 65Gb spucano po sim kartici a oko 135GB je bilo povuceno vec na torrent komp koji radi danonocno i nije alociran da trosi LTE.