View Single Post
Staro 03.09.2018., 00:22   #8432
picajzla0707
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
I RMx ima 10 god. garancije

Zašto ventilator stavljaš corsairu pod minus?

zato jer je sleeve uvijek sleeve, pusti corsairov marketing

da je rifle toliko dobar stavljali bi ga i na više klase, no na više klase poput hx i ax, pa i rmi modele ide uredno fdb vent, dok na cx, vs i jeftinijoj rmx klasi stavljaju rifle - zato jer je jeftin i jer štede

što se tiče jonnyguru, njih uopće ne treba gledati po pitanju ventova...
jeremy je do prije godinu dana frktao na bilo što osim dbb, jer uopće ne gleda karakteristike i glasnoću venta, nego isključivo trajnost, pa je čak grintao i na fdb ventove

rifle, odnosno sleeve nikad neće biti niti blizu dbb ovješenja po trajnosti, pogotovo na napajanjima gdje vent uvijek stoji vodoravno - što je za sleeve smrt i taj rifle neće dugo biti tih, što sam i sam iskušao kod superflower hx gold napajanja, gdje je sličan sleeve vent prošvikao nakon dvije godine - radi, hladi, ali više nije tih, osim ako je kućište na podu pa ga ne čuješ

tako će i taj rifle za par godina postati grintav, radit će, hladit će i nećeš ga moći reklamirati, ali neće više biti tih, što opet vremenski ovisi jel napajanje prediomenzionirano pa većinu vremena i ne pali vent i tišina će potrajati nešto duže

ako je tišina prioritet, radije ići na rmi model sa fdb ventom, no focus je opet kvalitetniji i ima slični vent, a poprilično je jeftiniji, tako da isključivo bezumni silence frikovi koji imaju kućište na stolu pored glave (poput mene samog) to uzimaju u obzir - zato sam i uzeo seasonic prime duplo jači od onog što mi treba, em se skoro pa nikad ne pali, em kad se i pali veći 140mm vent radi na nečujnih parsto okretaja
picajzla0707 je offline   Reply With Quote