View Single Post
Staro 02.09.2018., 21:51   #15
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
i opet on kemija sa driverima

pitanje ako uopšte taj laptop voli win7
ako nema support u vidu drivera .. kaj se onda čudiš da je trom
znam da si napisal da ne voliš win 10 .. al bogme da su tak loši .. jok
sve je to u glavi samo .. onda si stavi linux mint i javi liko yubitubi papa resurse
ne kaki :P . supporta win7, i chipset, i lenovo za taj model, i intel za drivere.
i jesu, win10 JESU tako loši. i gori. imam 40tak kompova u firmi sa tim gofnetom koje moram održavat. i oko 20tak sa linuxom. pogodi koji kompovi većinu vremena štekaju? o tome da nakon svakog update-a krenu jebuckat sa mrežnim printerima i driverima za iste neću trošit riječi.
doma na serverčiću (j3700 cpu) imam desetku jer 7 nije podržan, optimizirana do bola, ubijenom telemetrijom i update-ovima, i vuče se. ono šta mi smeta su one mikro-tromosti koje nisu nikad riješili od kad je desetka izašla. klik na explorer. ništa. klik opet. ništa. poklikam 25 puta u sekundi, i onda mi ih odjednom otvori 100. isto i za aplikacije. klik. ništa. klik klik. ništa. i onda paf 5 komada. desni klik na taskbar shortcut - ništa. opet desni klik. opet ništa. nakon 10 sekundi se sjeti da sam mu dao desni klik.
to mi radi i na poslu na mom kompu, kao i na svim kompovima u firmi. već su ljudi naviknuti da moraju kliknut, srknut malo kavice iz šalice, i onda opet uzet miša u ruke jer taman tada otvori.

jbg nemamo para za i7 kompove sa ssd-ima. mene samo legalnost dijeli od instalacije sedmice na službeni laptop.

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Ajde probaj onu opciju s nekim drugim ad-blockerom i(li) čistom Operom, jer ovo stoji na AdGuard stranici:

sutra. sad bubnut epizodu nečega na zid i zaćorit .
jp_rv je offline   Reply With Quote