da ne quotam individualno:
-skinuo zadnje drivere s linka od gore, pa je malo kakio kako imam "unverified device, please install manufacturer drivers", pa sam ga tu zajebo s ručnom instalacijom drivera preko .inf fajla. vrtio je dobrih 5 minuta prije nego mi je potvrdio da su instalirani.
e sad, u device manageru i dalje stoji da imam stare drivere iz 2015. ali overall mi se laptop čini fluidniji, osobito na netu. jutub sad ždere oko 50tak %, ne zakuca mi ga na 100%, ali to ću vidit kroz 2-3 dana , normalnim korištenjem.
- vezano za operu i njezin adblock - no tnx. nemam nikakvu kontrolu nad time. ja si na svim sajtovima blokiram ono šta mi smeta (tako da , npr, fejs mi je očišćen od onog bočnog panela, live statusa s desne strane i još štošta), itd. tu je i IDONTCAREABOUTKUKIZ koji malo štedi žifce. tako da ideja da pogasim add-onove je big nono.
i da - imam ssd. bez toga si više ne mogu zamislit rad na kompu. još na 7ici može, ali na 10tki je to mazohizam.
inače grafu imam i switched, ali je toliko slaba da ne vrti jedinu igricu koju sam htio igrati, tako da sam ju u biosu ugasio kako bi dobio malo veću autonomiju baterije, i sad koristim samo intel HD.
ako mislite da ima smisla upaliti switched, (radeon 330 ili tako nešto), samo mi objasnite dal se može podesit da browser koristi radeon grafiku? koliko sam uspio skužit, ona radi samo u igrama. bi li to ubrzalo normalno surfanje netom, jubito i ostalo?