View Single Post
Staro 02.09.2018., 17:27   #1955
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Dejo moj slijepi i zaslijepljeni. Nakon današnjeg dana, jedina glava koja se treba rolati je ona od tvog ljubljenog precjenjenog vozača. Mercedes je taktiku razradio on the fly. Tako bi i Ferrari da ova bena nije se išla gurati. Nije njemu Ferrari kriv. Kriv si je sam. Za sve što se dogodilo ovd godine. Momčad je sjebavala Kimija, ovaj se je sam.

Godinama... ali godinama pričam da je Vettel škovaca. Precjenjen vozač. Dobar je, daleko od toga da nije, ali ni izbliza najbolji. Tu su me uvjeravali da nije istina, da se gleda koliko ko ima pobjeda i kako je Vettel bio najbolji po pobjedama... sad više nije ni to.

Daleko je kraj, ako se sabere i Hamiltona posere, može još do naslova. Ali nemre 3 utrke spojiti dobre. Koliko je ove godine imao kontakata i koliko puta bio kriv?

Kladio bih se da je na njegovom mjestu (dakle bolid i broj 1 u Ferrariju) u ovoj situaciji i u ovom odnosu snaga Alonso/Hamilton/Ricciardo već gledali u naslov u Mexicu bez obzira tko da vozi u Mercu.

I zato sam napisao jučer ono. Samo Vettel može donijeti naslov Hamiltonu. I za sada to radi izvanredno. Uz navedene utrke sad dodajemo još i ltaliju.

Trebao je netko s mudima odrezat i reći "na godinu Lecrerc i Ricciardo, a ti Kimi u penziju, a ti Seb u p***u materinu di oćeš". Ali jebiga, nije ime. A u Ferrariju mora voziti IME. I onda to IME umjesto da iskoristi ovogodišnji bolid, lik usere skoro svaku utrku gdje je Ferrari bio favorit. I to tako da još u tom scenariju pobjedu uzme onaj protiv kojeg se bori za naslov.

Velim, nije niš gotovo. 7 utrka je puno. U 2 se situacija okrene. Ali Vettel više nema pravo na grešku. Nikakvu.

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote