Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 02.09.2018., 12:29   #9471
Trbonja
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Puknuo danas rabljeni NAD C316BEE, ustekao u njega Chromecast Audio, i Energy bookshelfe koji su mi stajali u ormaru

Kako ovo fino svira, direkt sa Spotifya, kontrola preko moga sve, posto imam i Logitech Harmony onda s moba i glasnoću na pojačalu kontroliram..

Ukupni trošak $350 za to ne moš uzet malo bolji Bluetooth zvučnik ili nekakav početni sonos zvucnik
Baš sam zadovoljan, dugo me kopalo da piknem neki pristojan integrira i napokon odlučio uzet

Još moram uzeti malo kvalitetnije audio kablove terminirane da mogu lakše raditi A B usporedbe.

Ima netko preporuku što uzet

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Prije nego ubodeš bilo kakve zvučničke kabele, stavi ispod pojačala tvrdu podlogu (npr. policu viška i sl. iz ormara), pa reci kakva je promjena u zvuku (a i nije pametno da je pojačalo koje se grije u direktnom kontaktu s tepihom). Koliko misliš spičkati na kabele? Pronađi broj moba na Njuškalu ili Audiopuls oglasima od Nimak kabela. On daje kabele na slušanje bez pologa (riskira da ga ljudi zajebu, ali što je, tu je).
Jedino što njegovi zvučnički kabeli imaju 4-znamenkastu cijenu, ali najbolje ga je nazvati jer nema sve kabele u oglasima. Ako misliš uzimati kabele iz audiofilskih dućana, morat ćeš ostaviti polog i to ako im je poslovna politika da posuđuju kabele.
Od audiofilskih dućana u Zagrebu imaš Nove boje zvuka, Sonus Art, Audio Cinema Art, Audio San, Provox... Provjeri još ima li koji nenavedeni dućan za posudbu kabela, ali prvo stavi pojačalo na tvrdu podlogu, pa napiši koje su promjene u zvuku.
Trbonja je offline   Reply With Quote