Citiraj:
Autor xulos
Nije zabranjeno, ali brate mili digli ste hajku zbog zenske u trajleru kao da ste vidjeli neznam sta. Bmk za to. Kao odjednom.BF ultrarealan , mos mislit u pm. Lik krene prema nebu iskoci iz jeta , u loopu opali sa rpgem jet iza sebe i ponovno uskoci u svoj jet. To je ok a zena s protezom nije. Mojne me jebat... Nadjite drugi razlog za srat po igri koju je ovdje probalo 5 ljudi i nitko se nije pozalio .
|
Pa komentari po forumima, YT izvorima i FB-u navode da će igra završiti jako loše, a posljedično ako i dalje nastave sa ovom politikom, i franšiza.
Tebe bk, ali veliku većinu ostalih igrača baš i ne boli, sudeći po svim negativnim komentarima, dislajkovima, a sada i broju preordera.
Gledao sam live streamove, kao i plaćene i neplaćene gameplay komentare - igra je BF1 reskin, s nekoliko novih gameplay mehanika i RTX-om. Ja, kao i većina ostalih fanova ratnih pucačina se ne može i neće zabavljati uz novi BF, jer igra unatoč trudu developera po tehničkom pitanju, nije imerzivna. Pokušava biti nešto što nije i totalno je "out of place" - žene s protezama na prvoj liniji, fluorescentni facepaint-ovi i weapon skinovi, asian looking female snajperisti s katanama na zapadnom bojištu, mislim...
Stvorili su jedan svoj timeline koji predstavljaju kao WW2 timeline, što i nema baš smisla. I još k tome EA-ov CCO kaže da "igru prihvatimo kao takvu, ili da ju ne kupimo" i da oni kojima cijela ta situacija s ženskim likovima stvara neku pomutnju "su needucirani". Pa naravno da se igra nakon tog incidenta neće kupovati onoliko koliko je planirano. Usput rečeno, 2 mjeseca kasnije, nakon što postane očito da EA s franšizom ne ide u pravom smjeru, tip se resigna s pozicije nakon što je uzeo lovu i boli ga kiki:
https://www.oneangrygamer.net/2018/0...uy-game/61256/
https://www.polygon.com/2018/8/14/17...derlund-leaves
Nikakvih ja problema ne bih imao sa igrom da se ona od početka predstavljala kao shooter smješten u alternativnu prošlost s likovima svakakvih vrsta, ovo i vangalaksijskih, s milijun skinova za puške, pištolje, odjeću, kosu, lice itd., pa dovraga možda bih ju i isprobao. Ali nakon što se ovako pokušava igrače izmanipulirati, nabijati laži u nos i uvjeravati da nešto s njima nije u redu ako im se novi BF ne sviđa, onda baš i treba bojkotirati ovu igru.